Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Υδροχόε σήμερανα τα περιμένεις όλα. Απρόσμενες εξελίξεις πρόκειται να σε συνεπάρουν και να εκπλήξουν.
Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



ΚΡΙΟΣ: Έχεις βαρεθεί να κάθεσαι μέσα και θέλεις να το ρίξεις και λίγο έξω. Πάρε φίλους ή τον σύντροφό σου και κάντε βόλτες παντού. 
Tip: Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να πάρεις σοβαρές αποφάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις βαρεθεί τα πάντα και η αντοχή σου δεν είναι όπως παλιά. Μην σε απασχολεί αυτό όμως. Κάνε άλλα πράγματα που σε ευχαριστούν. Και δεν χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν.
Tip: Την προσοχή σου! Μην ανακατευτείς σε μια ίντριγκα που θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε φίλους σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργικά project εμφανίζονται στο προσκήνιο. Επικεντρώσου στο τρόπο υλοποίησης τους. Βρες εναλλακτικούς τρόπους που θα μπορέσουν να σε εξελίξουν και να σε πάνε ένα βήμα παρακάτω. 
Tip: Η επιτυχία είναι σίγουρη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρες τον παλιό καλό εαυτό σου και μην είσαι κυκλοθυμική. Σταμάτα να κάνεις τα ίδια πράγματα και μην μπαίνεις στην διαδικασία να απολογείσαι για πράγματα που δεν σε αφορούν.
Tip: Φτιάξε το mood σου!

ΛΕΩΝ: Η εβδομάδα είναι λίγο δύσκολη, λίγο αλλόκοτη. Βέβαια εσύ δεν θα αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Θα βγεις έξω, θα δεις φίλους και θα ξεχαστείς. Το μυαλό σου είναι καθαρό και σκέφτεσαι διπλωματικά.
Tip: Μην προσπαθείς να εντυπωσιάζεις όποιον γνωρίζεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθεις κάπως περίεργα αυτό το διάστημα. Είσαι μήπως in love; Ή είσαι σε φάση επανασύνδεσης με κάποιο άτομο από το παρελθόν σου; Ότι και αν είναι κοίτα να το χαρείς. 
Tip: Ξεκουράσου!

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη. Ειδικότερα σήμερα. Δώσε έμφαση στους στόχους σου και μην παραμελείς τους δικούς σου ανθρώπους.  
Tip: Μην είσαι παρτάκι και προσπάθησε να τα συνδυάσεις όλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις πάθει εμμονή με κάποια πράγματα και αυτά σου εμφανίζονται μπροστά σου συνέχεια. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην δώσεις καμία σημασία. Πρέπει να αγνοήσεις τα πάντα και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. 
Tip: Χρησιμοποίησε όλα τα μέσα και τις δυνάμεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτές τις μέρες είσαι ενθουσιώδης και έχεις ανεπανάληπτη ενέργεια. Όμως πρόσεξε. Γίνονται πράγματα που δεν φαντάζεσαι και καλό είναι να έχεις το νου σου.
Tip: Κάνε δραστηριότητες και απελευθέρωσε το μυαλό σου από διάφορες έννοιες που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαγγελματικά ζητήματα βρίσκονται στο προσκήνιο. Η έννοια σου όλη βρίσκεται εκεί! Μην κάτσεις να το σκεφτείς περαιτέρω. Πάρε γρήγορες αποφάσεις. H παρουσία δικών σου ανθρώπων είναι σημαντική τη δεδομένη στιγμή.
Tip: Μην τα πάρεις στα σοβαρά όλα όσα συμβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα να τα περιμένεις όλα. Απρόσμενες εξελίξεις πρόκειται να σε συνεπάρουν και να εκπλήξουν. Αρνητικές και θετικές. Το μυαλό σου παίρνει στροφές και τα ξεπερνάει όλα.
Tip: Να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα. Οι γύρω σου έχουν ιδέες που πρέπει να πάρεις σοβαρά υπόψη. Κάνε focus όχι στα αυτονόητα. Και μην αφήσεις το μυαλό σου να σκεφτεί αρνητικά πράγματα.  
Tip: Δώσε βάση στα όνειρα που βλέπεις!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες!