Αστρολογικές προβλέψεις: Τα άστρα ευνοούν Καρκίνους, Υδροχόους και Ιχθύες

Δίδυμε είσαι στα καλύτερά σου. Νιώθεις ότι τα έχεις όλα και ότι δεν σου λείπει τίποτα.
Αστρολογικές προβλέψεις: Τα άστρα ευνοούν Καρκίνους, Υδροχόους και Ιχθύες



ΚΡΙΟΣ: Κάτσε και σκέψου τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί περισσότερο. Μην σκεφτείς το τι θέλει ο καθένας και γίνε παρτάκι για ένα διήμερο!
Tip: Δες τα πράματα από άλλη οπτική!

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παθαίνεις αμόκ με το οτιδήποτε απρόοπτο. Προσπάθησε να το διαχειριστείς σωστά και όλα θα πάνε καλά! Να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Μην σε πτοούν αρνητικές συμπεριφορές γύρω σου!
Tip: Ανέβασε τον πήχη ψηλά! Μπορείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι στα καλύτερά σου. Νιώθεις ότι τα έχεις όλα και ότι δεν σου λείπει τίποτα.  Αρκεί να μην σε πιάσει πάλι αυτή η ξεροκεφαλιά σου και τα χαλάσεις όλα!
Tip: Τα άστρα σε προειδοποιούν να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για σένα έχει σημασία μόνο να περνάς καλά εσύ. Όμως όπως έχεις διαπιστώσει δεν πάει έτσι. Διότι δεν ακολουθείς τον σωστό τρόπο. Θα πρέπει να σκέφτεσαι και τους φίλους σου. Δεν είναι όποτε τους έχεις ανάγκη μόνο!
Tip: Έχεις προοπτικές να περάσεις καλά!

ΛΕΩΝ: Αν νομίζεις πως με το έτσι θέλω μπορείς να πετύχεις τα πάντα κάνεις λάθος. Πήγαινε πιο διπλωματικά σε ότι κάνεις. Δεν πρέπει να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου!
Tip: Μην κάνεις το αυτονόητο για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τι θα σήμερα; Μην βάλεις πρόγραμμα. Κάνε ότι σου τύχει! Είναι καλύτερο να είσαι αυθόρμητη παρά να προσχεδιάζεις πράγματα!
Tip: Ακολούθα τον πιο αυθόρμητο εαυτό σου!

ΖΥΓΟΣ: Έχεις φτάσει σε ένα σημείο που θέλεις τα πράγματα να σε πηγαίνουν από μόνα τους και να μην τι σκέφτεσαι και πολύ. Έτσι λειτουργείς καλύτερα και πιο αποδοτικά!
Tip: Ακολούθα αυτή τη τακτική!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το έχεις δει αλλιώς αλλά πιθανότατα να κάνεις λάθος. Πριν κάνεις το οτιδήποτε θα πρέπει να εξετάσεις κάθε σου κίνηση βήμα βήμα. Μην είσαι επιπόλαιη!
Tip: Μίλα με κάποιον δικό σου και ζήτα του την συμβουλή του!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι στα πάνω σου αλλά όχι και στα καλύτερα σου. Σήμερα κάτι σε απασχολεί, κάτι σε στενοχωρεί και σε πάει πίσω. Πόσο πίσω όμως; Είναι κάτι που φτιάχνεται; Αν ναι κάνε το βήμα!
Tip: Μην είσαι πεισματάρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μήπως να αφήσεις τα επαγγελματικά σου ζητήματα στην άκρη και να ασχοληθείς και λίγο με τα προσωπικά σου; Γιατί τα αμελείς; Τη βδομάδα αυτή θα έχεις πολλές ευκαιρίες για επανάκαμψη!
Tip: Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι έξαλλη και θέλεις να είσαι έξω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Νιώθεις λες και σε είχαν κλεισμένη σε ένα κλουβί και σε έβγαλαν στα ξαφνικά!
Tip: Πρόσεξε μην κάνεις υπερβολικές αντιδράσεις!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα πρέπει να απομονωθείς και να ηρεμήσεις. Βάλε τα πράγματα στην θέση τους και οργανώσου. Φτιάξε σχέδιο και ξεκίνα από αύριο.
Tip: Όλα τα μπορείς και όλα είναι πιθανά!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες!