Aστρολογικές προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Κριέ, πρέπει να προσέξεις λίγο τις αντιδράσεις σου
Aστρολογικές προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να προσέξεις λίγο τις αντιδράσεις σου. Δεν χρειάζεται να είσαι και τόσο αυθόρμητη. Διότι θα κάνεις λάθη που θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις, τις οποίες και δεν θα μπορείς να τις διαχειριστείς.
Tip: Σχεδίασε να κάνεις κάτι που θα σου φτιάξει τη διάθεση!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι σε φάση για να κάνεις άλλα πράγματα. Να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να ξεσαλώσεις μη σου πω! Κάνε ότι σου έρθει, σου αξίζει!
Tip: Ξεκουράσου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτή την περίοδο βρίσκεσαι στο peak σου. Μήπως να το δεις λίγο αλλιώς; Ακολούθα την καρδιά σου και βάλε τη λογική στην άκρη. 
Tip: Να ακούς προσεκτικά το τι σου λένε οι δικοί σου άνθρωποι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκίνα δυναμικά και κάνε πράγματα για εσένα. Αν εσύ δεν είσαι καλά τότε ποιο το νόημα; Το ξέρεις καλά αυτό έτσι δεν είναι; Παίξε με τους δικούς σου κανόνες!
Tip: Μην αφήνεις κανέναν να σου λέει τι να κάνεις!

ΛΕΩΝ: Έχεις χάσει τη σπίθα σου και χρειάζεσαι άμεσα κάτι να σε γεμίσει και να σε εξιτάρει. Αν είσαι ανοιχτή, όλο και κάτι θετικό θα προκύψει. 
Tip: Μην χάνεσαι χωρίς λόγο και αιτία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: To μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις full ενέργεια και να την αξιοποιήσεις σωστά. Γιατί αλλιώς θα χάσεις ευκαιρίες που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις τέλεια!
Tip: Βάλε στην άκρη το πείσμα σου, δεν υπάρχει λόγος!

ΖΥΓΟΣ: Θα εκπλαγείς ευχάριστα. Θα περάσεις απρόβλεπτα ωραία με φίλους και θα αναθεωρήσεις αμέσως για τη στάση που κρατούσες μέχρι τώρα! Γιατί να σκας για κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει τη δεδομένη στιγμή;
Tip: Άλλωστε ότι είναι να γίνει θα γίνει από μόνο του χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάποιος κάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίζεις και σκέφτεσαι τα πράγματα πιο σοβαρά. Έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου. Πρέπει να κοιτάξεις πιο μακριά. Ζήσε το παρόν και μελέτησε τις κινήσεις σου. 
Tip: Κατά τα άλλα το σκηνικό σε βοηθάει να περάσεις ξέγνοιαστα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ότι και αν κάνεις δεν θα σου βγει σε καλό. Τόσο απλά. Πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά κάθε κίνησή σου. Δεν θέλεις μετά να έχεις επιπτώσεις που δεν θα μπορείς να διαχειριστείς!
Tip: Δεν μπορείς να τα έχεις όλα! Και τη πίτα ολόκληρη κι το σκύλο χορτάτο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ένστικτό σου σε προτρέπει να κάνεις πράξη ότι σκέφτεσαι. Είσαι ικανή για όλα. Βασικά είναι να μην βάλεις κάτι στόχο και να το πάρεις σοβαρά. Μετά θα γίνουν όλα φυσικά!
Tip: Η μέρα σου θα είναι δημιουργική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νέα πράγματα έρχονται και είσαι έτοιμη για ανοίγματα στα επαγγελματικά σου. Μην φοβάσαι να ρισκάρεις και ότι γίνει. Όλα είναι για καλό. Χαλάρωσε το και ανάκτησε ενέργεια! 
Tip: Άφησε τον ρομαντισμό να σε συνεπάρει!

ΙΧΘΥΣ: Η αλήθεια είναι ότι είσαι στον κόσμο σου και η ψυχολογία σου είναι στα άκρα. Δεν έχεις ενδιάμεσο. Αλλά μην ανησυχείς ψαράκι μου διότι θα περάσεις τέλεια. Θα την βρεις την άκρη σου!
Tip: Μην αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε επηρεάζουν!

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι ταιριάζει στο χώρο σου!