Οι προβλέψεις της ημέρας: Κριοί και Ζυγοί κρατήστε την ψυχραιμία σας!

Αφήστε τα συναισθήματά σας ελεύθερα!
Οι προβλέψεις της ημέρας: Κριοί και Ζυγοί κρατήστε την ψυχραιμία σας!



Τα άστρα είναι του τρελού και αυτή την ημέρα! Αυτό που σε παρακινούν να κάνεις και εσύ είναι να αφεθείς στις εξελίξεις και να μην πιέσεις κανένα συναίσθημά σου! Όλα είναι πιθανά!

ΚΡΙΟΣ: Μην είσαι υπερόπτης. Κάνε τα πάντα με μέτρο! Μην ξεφύγεις και μείνε στα όρια. Επίσης δεν χρειάζεται να θυμώνεις με τα πάντα!
Tip: Πάνω από όλα ψυχραιμία!

ΤΑΥΡΟΣ: Μην τα παρατάς ,Ταυράκι! Συνέχισε τον αγώνα σου και θα δεις αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς. Τα άστρα σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά και έρχεται η στιγμή που θα σε επιβραβεύσουν!
Tip: Επικεντρώσου στη δουλειά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ:΄Εχεις γίνει άλλος άνθρωπος τον τελευταίο καιρό. Είσαι μέσα σε όλα και δεν φέρνεις αντίρρηση πουθενά. Είσαι θετική και όλα σου πάνε από το καλό στο καλύτερο!
Tip: Μην αλλάξεις τη συμπεριφορά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ψυχολογία σου είναι down. Αλλά πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα προσωπικά σου θέματα και να μην αφήνεις να επηρεάζουν την ζωή σου γενικότερα.
Tip: Πάρε τα ηνία της ζωής σου!

ΛΕΩΝ: Τσέκαρε το ημερολόγιό σου και δες τι έχεις να κάνεις. Επειδή είσαι στον κόσμο σου αυτό το διάστημα πρέπει να έχεις ένα σημειωματάριο παντού και να σημειώνεις αυτά που έχεις να κάνεις. 
Tip: Δεν πρέπει να ξεχάσεις τίποτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα ασχολήσου με πιο ουσιαστικά πράγματα. Δώσε βάση μόνο σε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν να νιώθεις πιο δημιουργική.
Tip: Ξεκίνα γυμναστική! Θα σου δώσει full ενέργεια!

ΖΥΓΟΣ: Κάνε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στη ζωή σου. Ξεκίνα από τα ερωτικά σου και έπειτα πιάσε όλους τους τομείς της ζωής σου.
Tip: Ό,τι και αν αποφασίσεις κάνε ξεκάθαρο στους δικούς σου ανθρώπους τι νιώθεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο στο σπίτι σου νιώθεις θαλπωρή. Δεν θέλεις να έχεις πολλά πολλά με τον "έξω" κόσμο. Θέλεις να απομονωθείς και να σκεφτείς τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου και θα κάνεις τα πάντα.
Tip: Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν αρνητικοί άνθρωποι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η δημιουργικότητά σου έχει φτάσει στο peak. Eίσαι σε φάση για να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό; Δεν έχεις περιθώρια να κάνεις λάθη γιατί οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι μοναδικές.
Tip: Μην είσαι παραπάνω φιλόδοξη από τι πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Eπαγγελματικά έχεις μπλοκάρει. Μήπως έχεις αναλάβει να κάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς; Για βάλε κάτω όλα αυτά και κρίνε αντικειμενικά τι είναι αυτό που επείγει!
Tip: Βάλε προτεραιότητες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σκέψεις σου είναι μπερδεμένες και έχεις χαθεί σε αυτές. Δεν ξέρεις τι πραγματικά έχει σημασία. Κάτσε λίγο μόνη σου και χαλάρωσε. Μην τα περιπλέκεις χωρίς λόφο.
Tip: Ό,τι και αν νιώθεις απόλαυσε την ημέρα σου!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα νιώθεις λίγο αλλόκοτα. Μην δώσεις περισσότερη έκταση. Αγνόησε την κατάστασή σου και μην αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου. Συνέχισε ότι κάνεις και μην πέφτεις!
Tip: Μην χάνεσαι σε ανούσιες σκέψεις!

Θέλεις να μάθεις γιατί οι άντρες δεν μένουν σε μια σχέση; (Απαντάει ένας 30αρης). Πάτα εδώ!