Προβλέψεις: Tι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Ψαράκι, θα κάνεις πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις όπως πρέπει
Προβλέψεις: Tι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



ΚΡΙΟΣ: Θέλεις να δημιουργήσεις αναμνήσεις καινούριες και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Νιώθεις ότι έχεις βαλτώσει. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εμπιστευτείς το σύντροφό σου και να τον αφήσεις να σε βοηθήσει! 
Tip: Αν είσαι αδέσμευτη τότε μήπως ήρθε η ώρα να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες;

ΤΑΥΡΟΣ: Η νοημοσύνη σου έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Με το που δεις κάτι αμέσως σκέφτεσαι τι κρύβεται από πίσω. Και ξέρεις κάτι; Δεν πέφτεις ποτέ έξω! Γι΄αυτό και οι φίλοι σου ανατρέχουν πάντα σε εσένα!  
Tip: Προσπάθησε να διαχειριστείς λίγο το στρες σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι σε σύγχυση! Τα επαγγελματικά σου δεν είναι σε καλή φάση! Άφησέ τα στην άκρη και μην ασχολείσαι. Ότι είναι να έρθει, θα έρθει από μόνο του. Μην πιέζεις καταστάσεις!
Tip: Πάρε τα μηνύματα που σου δίνει το σύμπαν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έρθουν νέα από μακριά. Είσαι έτοιμη να το διαχειριστείς; Κάποιος φίλος από τα παλιά κάνει comeback από τα παλιά! Κάνε τις σωστές κινήσεις!
Tip: Απόφυγε επιπολαιότητες και παιδιάστικες κινήσεις!

ΛΕΩΝ: Δεν είσαι και στα καλύτερά σου σήμερα. Aλλά δεν γίνεται να είσαι πάντα up! Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν!
Tip: Κάνε ότι σου λέει η καρδιά σου στην τελική! (Κλισέ αλλά πιάνει)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα είναι απρόβλεπτη μέρα και με πολλές εντάσεις. Μην δίνεις βάση όμως γιατί αν δώσεις το πιο πιθανό είναι ότι εσύ μόνο θα χαλαστείς! Γι΄αυτό κα΄νε τα δικά σου!
Tip: Ψυχραιμία είναι η λέξη κλειδί!

ΖΥΓΟΣ: Έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις σήμερα. Θα τα καταφέρεις άραγε; Ανέβασε τον πήχη και πέσε στα βαθιά!
Tip: Να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συναισθηματική σου κατάσταση βρίσκεται σε πολύ ευαίσθητο επίπεδο. Γι΄αυτό απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να σου προκαλέσει κάποια συναισθηματική έκρηξη!
Tip: Για τα ερωτικά σου ταιριάζει το εξής: Από μακρυά και αγαπημένοι!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθεις πίεση από παντού και έχεις όλα τα δίκια του κόσμου. Όλοι έχουν πέσει πάνω σου και σου ζητάνε εξηγήσεις. Βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι φταις και εσύ λίγο που δεν είσαι και ξεκάθαρη!
Tip: Χαλάρωσε και βρες τα αρχικά ε τον εαυτό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ενέργειά σου είναι σε καλό επίπεδο. Γι΄αυτό μην κάτσεις σπίτι. Κανόνισε να κάνεις κάτι ανατρεπτικό! Μπορεί να είναι το οτιδήποτε! Ξεκίνα μια νέα δραστηριότητα, πήγαινε μια εκδρομή!
Tip: Μην αφήσεις το χρόνο σου να πάει χαμένος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητά σου είναι δύσκολη και θέλεις να αποφορτιστείς οπωσδήποτε. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ξεφύγεις από όλους και από όλα. 
Tip: Κάνε comeback στην πραγματικότητα την Δευτέρα!

ΙΧΘΥΣ: Αν τα άστρα σε έχουν μπερδέψει μην ανησυχείς! Θα κάνεις πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις όπως πρέπει. Καμία έννοια και προβληματισμός δεν θα σε κυριεύσει!
Tip: Απόλαυσε αυτό το διήμερο!

Έχετε το ίδιο ζώδιο; Τι λένε τα άστρα για τη σχέση σας!