Ζώδια-Προβλέψεις: Δίδυμοι και Λέοντες πάρτε το χαλαρά!

Τα άστρα ευνοούν ερωτικά και επαγγελματικά! Μήπως να δώσεις βάση;



Το πλανητικό σκηνικό είναι cool! Δεν σου δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα και γενικά σου δίνει ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα βάλε στόχους. Πρόσεξε τον εαυτό σου και δες αγαπημένους φίλους. Γενικότερα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ανοιχτή. 
Tip: Μην απορρίψεις καμία πρόταση! 

ΤΑΥΡΟΣ: Βρίσκεσαι σε σύγχυση και είναι ολοφάνερο! Οι σκέψεις σου είναι ασυγχρόνιστες και ακαθόριστες. Ακολούθα το ένστικτό σου και μην φοβάσαι τίποτα!  
Tip: Δώσε λίγο χρόνο σε μια επαγγελματική συγκυρία!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα μπορεί να θέλεις να απομονωθείς και να θυμηθείς τα παλιά. Καλό θα σου κάνει για να πας παρακάτω. Θα νιώσεις καλύτερα επι τόπου. 
Tip: Ανάτρεξε στο παρελθόν σου και δες τι είναι αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνε σχέδια για το μέλλον σου! Φτιάξε ένα πλάνο και προσπάθησε να το υλοποιήσεις. Επίσης κοίτα και λίγο την υγεία σου. Μην την παραμελείς ποτέ!
Tip: Βγάλε από το μυαλό σου δημιουργικές ιδέες!

ΛΕΩΝ: Μπορεί να νιώθεις αρκετά μπερδεμένη σήμερα και να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Όμως για στάσου και σκέψου τι λάθος κινήσεις έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Έπειτα βρες τι πρέπει να κάνεις για να επανορθώσεις!
Tip: Όλα είναι υπέρ σου, πάντως!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τον τελευταίο καιρό έχεις φερθεί άψογα σε όλους και περιμένεις να στο ανταποδώσουν. Όμως πρόσεξε μην επιβάλεις να παίρνεις ότι δίνεις γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.
Tip: Κάνε το καλό και μην περιμένεις πάντα να σου γυρίσει πίσω!

ΖΥΓΟΣ: Να είσαι έτοιμη για όλα! Θα εκπλαγείς με τις σημερινές εξελίξεις! Μην δώσεις βάση σε αυτούς που σε κρίνουν χωρίς να ξέρουν τι περνάς.
Tip: Μην αλλάξεις τρόπο σκέψης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι στα καλύτερά σου χωρίς λόγο σήμερα! Αλλά και γιατί όχι; Εκμεταλλεύσου αυτό το mood και κάνε ότι σου αρέσει! 
Tip: Νιώσε ανεξάρτητη!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η λέξη κλειδί είναι "νέο". Από σήμερα και στο εξής όλα αλλάζουν. Το μυαλό σου παίρνει στροφές και τα σκέφτεσαι αλλιώς τα πράγματα και πως πρέπει να εξελιχτούν έτσι ώστε να είναι προς όφελος σου. 
Tip: Άνοιξε την πόρτα από το παρελθόν σου, μην τη κλείσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τι περιμένεις αγαπημένο Αιγοκεράκι; Κάνε την αλλαγή προς το καλύτερο. Έχεις όλες τις δυνατότητες! Μην το αμελήσεις!
Tip: Διαχώρισε αυτό που νιώθεις με αυτό που πρέπει να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είσαι και στα καλύτερά σου σήμερα. Μην σε νοιάζει όμως γιατί κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνει κάτι συναρπαστικό και θα σου αλλάξει όλη τη διάθεση!
Tip: Μην αφήνεις τους άλλους να επεμβαίνουν στη ζωή σου χωρίς τη θέλησή σου!

ΙΧΘΥΣ: Ήρθε η ώρα σου, ψαράκι! Πρέπει να ανανεωθείς και να κάνεις update στην προσωπική σου ζωή. Αρκετά μιζέριασες, έκλαψες τώρα είναι η ώρα να ζήσεις κάτι ανεπανάληπτο! Είσαι έτοιμη;
Tip: Οι εξελίξεις της ημέρας θα σε οδηγήσουν εκεί που πρέπει!

Έχετε το ίδιο ζώδιο; Τι λένε τα άστρα για τη σχέση σας!