Αστρολογικές προβλέψεις: Tι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Σκορπιέ, τι κι ανεπικρατεί ένα χάος γύρω σου εσύ είσαι σε άλλο mood και αυτό φαίνεται.
Αστρολογικές προβλέψεις: Tι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



ΚΡΙΟΣ: Οι φίλοι σου σε χρειάζονται! Πρέπει να πας ένα βήμα μπροστά και πρέπει να το κάνεις άμεσα! Μπορεί να νιώθεις ουδέτερα αλλά σύντομα η καθημερινότητά σου θα γεμίσει με suspence!
Tip: Κάνε λίγο υπομονή!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις πήξει σε χαμαλοδουλειές! Το μυαλό σου κλάταρε και θέλεις κάτι ανατρεπτικό για να σε εξιτάρει και να επανέλθεις όπως πρέπει!
Tip: Διασκέδασε και λίγο!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ενέργεια σου είναι σε άλλο επίπεδο. Εκμεταλλεύσου την θετικά και κάνε δραστηριότητες. Ξύπνα! Μην κολλάς σε λεπτομέρειες!
Tip: Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη. Μην πιέζεσαι χωρίς λόγο. Νιώσε την ελευθερία να κάνεις αυτά που σκέφτεσαι!
Tip: Μην βάζεις όρια στη ζωή σου εκεί που δεν πρέπει!

ΛΕΩΝ: Είσαι σε μια περίεργη φάση και εσύ αναζητάς βοήθεια από όλους. Όμως δεν πρόκειται να σε βοηθήσει κάποιος γι΄αυτό βρες τη λύση μονη σου!
Tip: Αν βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη θα τα βρεις όλα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Και αυτή την βδομάδα θα σε βρει να σε απασχολούν θέματα πάσης φύσεως! Ή θα κάνεις γι΄αυτό ή θα σταματήσεις τη γκρίνια! 
Tip: Δώσε βάση σε αυτά που θα σου πει κάποιο κοντινό σου πρόσωπο!

ΖΥΓΟΣ: Πιθανότατα να κάνεις ένα ταξίδι! Αν το σκέφτεσαι υλοποίησέ το! Πάρε τους φίλους σου ή τον σύντροφό σου και πήγαινε σε έναν κοντινό προορισμό!
Tip: Θα σε ανανεώσει μαι αλλαγή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τι και επικρατεί ένα χάος γύρω σου εσύ είσαι σε άλλο mood και αυτό φαίνεται. Κάνε ότι σου έρθει αυθόρμητα και μην σκεφτείς τις συνέπειες! 
Tip: Επικεντρώσου μόνο στις ανάγκες σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τρέλα είναι μόνο στο μυαλό σου. Κανείς άλλος δεν ευθύνεται γι΄αυτό που νιώθεις! Γι΄αυτό ξεκαθάρισε όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί δεν θα έχεις άλλη ευκαιρία να επανορθώσεις!
Tip: Πρόσεξε γιατί η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το σπίτι σου θα γεμίσει με φίλους και οικογενειακές επισκέψεις. Θα κάνεις ότι σε ευχαριστεί και θα περάσεις και καλά!
Tip: Κούλαρε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: H καθημερινότητα σου είχε γίνει εφιάλτης και δεν μπορούσες να βρεις ηρεμία. Τώρα όμως τα καλύτερα έρχονται. Κάτι σου ετοιμάζουν οι φίλοι σου και στα ξαφνικά θα γεμίσεις με προτάσεις που δεν θα ξέρεις ποια να δεχτείς.
Tip: Πες ναι σε όλα!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις αναλάβει χίλια πράγματα με αποτέλεσμα να έχεις τρελαθεί. Πάρε το χρόνο σου μακρυά από υποχρεώσεις και χαλάρωσε. Δες φίλους και διασκέδασε!
Tip: Κάνε εξαλλοσύνες!

Έχετε το ίδιο ζώδιο; Τι λένε τα άστρα για τη σχέση σας!

 

Photo by Anna Sullivan on Unsplash