Oι προβλέψεις της ημέρας: Δίδυμοι και Υδροχόοι ακολουθήστε τα όνειρά σας!

Ταύροι και Αιγόκεροι μην τα παίρνετε όλα πάνω σας!
Oι προβλέψεις της ημέρας: Δίδυμοι και Υδροχόοι ακολουθήστε τα όνειρά σας!



Τα άστρα παίζουν το δικό τους παιχνίδι. Το θέμα είναι να το καταλάβεις και να παίξεις αναλόγως. Μην αφεθείς γιατί θα χάσεις!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα ξεσπάσεις για όλα αυτά που έχεις κρύψει μέσα σου. Μην προσπαθήσεις να βγάλεις άκρη μόνη σου γι΄αυτό ζήτα τη βοήθεια δικών σου ανθρώπων!
Tip: Στρέψου σε άλλη κατεύθυνση!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι άκεφη σήμερα και οι δικοί σου άνθρωποι θα σε καταλάβουν από τις εκφράσεις του προσώπου σου. Γι΄αυτό κάνε κάτι να σου αλλάξει η διάθεση.
Tip: Επικεντρώσου στον σύντροφό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα είσαι κοινωνική. Κάνε καμιά συγκέντρωση στο σπίτι με φίλους και μαγείρεψε. 
Tip: Have fun!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενώ όλα πάνε καλά όλο και κάτι γίνεται και "χαλάει" για λίγο την ευτυχία σου. Μην δίνεις σημασία, αγνόησε το οτιδήποτε σε βγάζει από το στόχο σου!
Tip: Ακολούθα το ένστικτό σου!

ΛΕΩΝ: Προσπάθησε να εξελίξεις τις ικανότητές σου, για να ελιχτείς επαγγελματικά. Έχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και κάνε τις ανάλογες κινήσεις.
Tip: Θα εκπλαγείς με το μπορείς να πετύχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε έχουν πιάσει τα ψυχολογικά σου και πιάνεσαι από πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν και αφήνεις να σε κρατήσουν πίσω. Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;
Tip: Μήπως πρέπει να το δεις αλλιώς;

ΖΥΓΟΣ: Νιώθεις σαν να ξεκινάς πάλι από την αρχή. Τέλεια! Κάνε ένα restart και κάνε νέα, δημιουργικά πράγματα!
Tip: Καλή αρχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαταβάλlεις την τύχη σου αλλά να της χαμογελάς. Σταμάτα τη γκρίνια και δες ακόμα και τα αρνητικά θετικά!
Tip: Κάθε εμπόδιο για καλό!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι μπερδεμένη όσο δεν πάει. Τη μια πας στο ένα άκρο και την άλλη μετανιώνεις που δεν είσαι στο άλλο. Αν δεν είσαι σίγουρη μείνε στάσιμη εκεί που είσαι!
Tip: Μην βάζεις μόνο τη λογική σου να λειτουργεί, άφησε και τα συναισθήματά σου ελεύθερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Tα άστρα είναι με το μέρος σου! Όλα σου πάνε κατ'ευχήν! Απόλαυσε τις μοναδικές αυτές οι στιγμές πριν ο Κρόνος στον Τοξότη σου δείξει το αληθινό του πρόσωπο!
Tip: Πέρνα καλά και μην σε νοιάζει τίποτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δουλεύεις πολύ και έχει πάθει overdose! Όμως αυτό που πρέπει να σε αναπτερώνει είναι το γεγονός ότι κάνεις βήματα εμπρός και αυτό θα σε εξελίξει!
Tip: Κάνε κάτι ανατρεπτικό αυτό το βράδυ!

ΙΧΘΥΣ: Noμίζεις πως το σύμπαν έχει κάτι μαζί σου γι' αυτό και σου πάνε όλα στραβά. Μην το παίρνεις προσωπικά. Δεν βλέπεις γύρω σου τι συμβαίνει; 
Tip: Κάνε υπομονή και να έχεις θετική ενέργεια!

Έχετε το ίδιο ζώδιο; Τι λένε τα άστρα για τη σχέση σας