Ζώδια: Ταύροι και Υδροχόοι πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά!

Δίδυμοι και Λέοντες μην δίνετε σημασία σε τίποτα αρνητικό!
Ζώδια: Ταύροι και Υδροχόοι πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά!



Το πλανητικό σκηνικό είναι γεμάτο με παρεξηγήσεις, με ίντριγκες και με διάφορα άλλα αρνητικά που μάλλον δεν θα μπορείς να διαχειριστείς και πολύ εύκολα. Γι΄αυτό και επικεντρώσου στο να περνάς καλά όπως και αν έρχονται τα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ: Βγαίνεις, παρλάρεις, βλέπεις φίλους. Όμως το μυαλό σου είναι αλλού. Σκέφτεσαι τα δικά σου. Και το mood σου είναι αρνητικό. Γιατί όμως αφήνεις να σε πάρει η μπάλα;
Tip: Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις γίνει παρτάκι και ο δρόμος αυτός είναι μονόδρομος. Οι φίλοι σου όμως απομακρύνονται από εσένα. Μήπως να κάνεις κάτι γι΄αυτό; Μήπως να βάλεις ένα μέτρο στη ζωή σου γενικά;(!)
Tip: Αλλιώς θα πρέπει να δεχτείς τις συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η φάση σου είναι cool. Αυτό που σε προβληματίζει βέβαια είναι κάτι οικονομικές δυσκολίες που "έσκασαν" από το πουθενά. Όμως θα την βρεις την άκρη σου. Αρκεί να είσαι ψύχραιμη! Το έχεις;
Tip: Φυσικά και το έχεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι για τρέλες αυτή την περίοδο. Δεν θέλεις να εγκλωβιστείς σε αγάπες και έρωτες. Αλλά μόνο σε εξόδους και σε φίλους.
Tip: Νιώσε ελεύθερη. 

ΛΕΩΝ: To tip σήμερα είναι να αφεθείς στις καταστάσεις και να μην γκρινιάξεις για τίποτα. Καλό είναι να δέχεσαι ότι και αν σου έρθει αυτό το διάστημα. Διότι όσο και θέλεις δεν αλλάζει.
Tip: Δεν ευνοούνται οι νέες ερωτικές καταστάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις ερευνήσει τα πράγματα από όλες τις πλευρές και έχεις δει ότι καλό είναι να είσαι και λίγο αυθόρμητη και να μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. Θα το κρατήσεις όμως;
Tip: Πάρε σοβαρά τον εαυτό σου και αυτά που λες!

ΖΥΓΟΣ: Είσαι ανέμελη μετά από πολύ καιρό και κανείς δεν μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση. Τι και αν γύρω σου υπάρχει αρνητική ενέργεια εσύ είσαι απτόητη και κάνεις σχέδια για το καλοκαίρι.
Tip: Είσαι έξαλλη και θέλεις να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι χαμένη στον κόσμο σου. Μια βγαίνεις και μια κλείνεσαι εκεί. Καλό είναι να βγεις εντελώς γιατί χωρίς λόγο χάνεις ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σου.
Tip: Βγες από το καβούκι σου και δες την λίγο αλλιώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίζεις και νιώθεις τις επιπτώσεις των πράξεων σου και αυτό δεν είναι και πολύ καλό. Διότι ούτε που φανταζόσουν το πόσο μπορούν να σε επηρεάσουν στην ψυχολογία σου. Και όμως δεν είσαι αλώβητη.
Tip: Οι κακοτοπιές θα σε δυναμώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Move on up! Καλό να το λες. Μήπως να το κάνεις και πράξη; Κάνε την αλλαγή και θα δεις διαφορά επιτόπου. Απλά πρέπει να πιστέψεις στις δυνάμεις σου. Μην νιώθεις αδύναμη, δεν είσαι.
Tip: Όλα είναι στο μυαλό. Ακόμα να το καταλάβεις;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανησυχείς μήπως κάνεις κινήσεις που ενοχλούν τους άλλους. Για ποιο λόγο όμως; Δεν είσαι σίγουρη για το τι κάνεις; Μάλλον τα έχεις χαμένα. Restart γρήγορα!
Tip: Έχεις αποσυντονιστεί χωρίς λόγο και ψάχνεις να βρεις την αιτία σε λάθος πράγματα!

ΙΧΘΥΣ: Aς αρχίσουμε από τα βασικά. Δεν ξέρεις τι νιώθεις. 'Η βασικά νιώθεις ακραία συναισθήματα τα οποία και σε έχουν τρελάνει. Δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς τον ίδιο σου τον εαυτό. Σύνελθε αμέσως. Ούτε που φαντάζεσαι πόσο τέλεια πράγματα έρχονται.
Tip: Θα την βρεις την άκρη στα ξαφνικά. 

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν!