5 fashion books για το coffee table σου

Ξεκίνα τις παραγγελίες στους συγγενείς από "το Αμέρικα".
5 fashion books για το coffee table σου



Και το γνωστό σκρολάρισμα, μάς έστειλε στους NY Times και σε ένα άρθρο με τα 5  fashion books που αξίζουν μια θέση στο καλοστημένο coffee table σου.Γιατί αυτά τα βιβλία δεν είναι μόνο για να τα ξεφυλλίσεις, αλλά για να διακοσμήσουν το τραπέζι σου. 

Irving Penn: Beyond Beauty
Το βιβλίο του σπουδαίου φωτογράφου μόδας, Irving Pennμε με το σύνολο του έργου του, από φωτογραφίσεις μόδας μέχρι street φωτογραφίες στη Νέα Υόρκη και στη Φιλαδέλφια.

 

The Belgians: An Unexpected Fashion Story
Tα γοργά, αλματώδη βήματα της βέλγικης μόδας είναι ένα διεθνές φαινόμενο. Λίγα ονόματα αρκούν: Martin Margiela, Raf Simons, Dries Van Noten.

 

Bottega Veneta: Art of Collaboration
Από το 2002, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Bottega Veneta, Tomas Maier, συνεργάζεται κάθε χρόνο με έναν καλλιτέχνη για την καμπανια της κάθε σεζόν. Όλες αυτές οι συνεργασίες σε ένα βιβλίο.

 

Philip Treacy: Hat Designer
Ο αγαπημένος μας "τρελοκαπελάς" είχε πει: "Ένα καπελο μπορεί να αλλάξει τελείως την προσωπικότητα αυτού που το φοράει, να τον κάνει να στέκεται διαφορετικά, ακόμα και να περπατάει διαφορετικά".

Οι δημιουργίες πολλών ετών σε κάμποσες σελίδες.

 

Art and Fashion: Collaborations and Connections Between Icons
Ή αλλιώς όταν η τέχνη συνεργάζεται με τη μόδα. Takashi Murakami για τον Louis Vuitton, Damien Hirst για τον Alexander McQueen, Jeff Koons για τη Stella McCartney, ή παλιότερα Salvador Dalí για την Elsa Schiaparelli και Keith Haring για την Vivienne Westwood.

Δεκάδες συνεργασίες που αποδεικνύουν ότι τόσο η τέχνη, όσο και η μόδα, δεν έχουν όρια.

Δες εδώ τα βιβλία του Αλμπέρ Καμύ που πρέπει να διαβάσεις.