Βλέπουν οι θεατές του The Walking Dead, Game of Thrones;

Inforgraphic από το Twitter απαντούν στην αιώνια ερώτηση: όσοι βλέπουν την σειρά που μ’ αρέσει, τι άλλο βλέπουν να το ανακαλύψω κι εγώ;
Βλέπουν οι θεατές του The Walking Dead, Game of Thrones;



Κάποτε οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι στην Αμερική μπορούσαν να σου δώσουν εναλλακτικές από την αγαπημένη σου σειρά εύκολα. Το αν σ’ αρέσει αυτό, τότε θα πεθάνεις για εκείνο, ήταν συνηθισμένη πρακτική και λειτουργούσε. Τώρα βέβαια οι προτάσεις έρχονται κυρίως από τους φίλους κι όταν λέω φίλους, εννοώ τους ψηφιακούς. Τα social media έχουν αντικαταστήσει τις προτάσεις.

Το Twitter πρόσφατα αποφάσισε να κάνει τους συσχετισμούς για χάρη του Entertainment Weekly και αναρωτήθηκε ποια είναι η συμπεριφορά των χρηστών του. Κάποια προφανώς είναι εύκολα. Ήταν εμφανές ότι αυτοί που βλέπουν Gotham θα έχουν κάποια τάση προς το Arrow και το The Flash.Αυτά που μου φαίνονται προσωπικά πιο αξιοσημείωτα από τα infographics είναι η άρνηση των fans του Walking Dead να δουν Game of Thrones. Κάτι το οποίο παρατηρώ συχνά, οι die hard του TWD δεν δέχονται το GOT ως την τόσο καταπληκτική σειρά, ενώ αντίθετα οι fans του GOT βλέπουν πολλά πράγματα.

Δείτε κι εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε.