Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Άννα Μπουσδούκου

Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 6 μμ στον ΣΚΑΙ!
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Άννα Μπουσδούκου



Τι θα κάνεις σήμερα απόγευμα Κυριακής; Θα κάτσεις σπίτι και θα δεις Join Us! Διότι θέλεις να μάθεις να μαγειρεύεις εύκολα και γρήγορα νόστιμες συνταγές, να ανακαλύψεις πράγματα που δεν ήξερες για τους αγαπημένους σου celebrity και άλλα πολλά.

Πιο αναλυτικά:
Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Άννα Μπουσδούκου. Η δημοσιογράφος μετράει ήδη τρία χρόνια στο πρωινό του ΣΚΑΙ και εξηγεί αν η τηλεόραση και οι παπαράτσι έχουν επηρεάσει τη ζωή της. Μιλάει για τη ρομαντική σχέση της, τη συγκατοίκηση με τον σύντροφό της και τη ζωή πριν τα μνημόνια. 

Η Αννούσα Μελά προτείνει τα πιο στιλάτα looks για τους άντρες. Βλέπουμε χειροποίητα κοσμήματα με τέλειο design και αισθητική. 

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια καλοκαιρινή σαλάτα με πράσινα φασολάκια, πατάτες και φιστίκι Αιγίνης. Βλέπουμε βήμα βήμα πώς φτιάχνεται ένα αγαπημένο ιταλικό πιάτο, το spaghetti con bottarga. 

Χρησιμοποιούμε προϊόντα αυτομαυρίσματος για να μην βγούμε λευκές στην πρώτη επαφή μας με τον ήλιο και να έχουμε ένα μπρονζέ χρώμα με φυσικό τρόπο. Συναντάμε τον πλαστικό χειρουργό Ζήση Μπουκουβάλα και μαθαίνουμε για τη λιποαναρρόφηση υψηλής ευκρίνειας.

Βοηθάμε τα μωρά μας για τον αποχωρισμό της πάνας.  Αντιμετωπίζουμε το αυχενικό σύνδρομο με την βοήθεια φυσικοθεραπευτή.

Απολαμβάνουμε τις καλοκαιρινές βραδιές αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τα ενοχλητικά κουνούπια. Βρίσκουμε λόγους να χαμογελάμε και το κάνουμε συνέχεια!

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!