X Factor: Ξεκινούν τα live! Οι συντάκτριες του #FollowMe τσακώνονται για τα φαβορί (video)

Εσύ με ποιο team είσαι;
X Factor: Ξεκινούν τα live! Οι συντάκτριες του #FollowMe τσακώνονται για τα φαβορί (video)



Σήμερα το πρωί, πιάσαμε συζήτηση εδώ με τα κορίτσια για το X-Factor. Είναι το πρώτο live σήμερα (ΣΚΑΪ, 21.15) και είμαστε όλες έξαλλες. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τον Σάκη Ρουβά να λέει "Είστε έτοιμοι;", είμαστε περίεργες για το τι look θα επιλέξει η Τάμτα. (Μας έχει ξετρελάνει ήδη με τα ανατρεπτικά outfit που έχει επιλέξει έως τώρα.) Και αναμένουμε να δούμε και κάποια κόντρα, μια παρεξήγηση οn air ανάμεσα σε Γιώργο Θεοφάνους-Θοδωρή Μαραντίνη-Πέγκυ Ζήνα-Τάμτα. Έτσι για λίγο τηλεοπτικό suspence! 

Κατά τα άλλα έχουμε επιλέξει με ποιο team είμαστε η καθεμία και έχουμε βγάλει από τώρα νικητή. 

Βέβαια να σου πω και την αλήθεια μου εγώ είχα ένα μικρό δίλλημμα. Ήμουν ανάμεσα στον Aλέξανδρο Πιτσάνη και τον Γιώργο Στεφάνου. Και εδώ έρχεται η Τόνια, που τα ξέρει όλα. (Δεν φαντάζεσαι για λεπτομέρειες.) Είναι μεγάλη φαν! Και με βοηθησε εν τέλει να επιλέξω. 

Ιδού:
 

Γιάννα Κορρέ 
Η Τόνια ήρθε σαν το Γιώργο Λεβέντη δίπλα μου και με βοήθησε να επιλέξω τον Αλέξανδρο Πιτσάνη από το team της Πέγκυς Ζήνα. Είναι τόόόσο γλυκούλης και τόόόσο ταλαντούχος συνάμα. Με ιντριγκάρει που είναι αυτοδίδακτος. Και βασικά με συνεπήρε από την πρώτη στιγμή. 

 

Βάλια Zαμπάρα :
Νωαίνα δαγκωτό! Γιατί είναι καλλιτεχνάρα, γιατί έχει προσωπικότητα, γιατί ό,τι ερμηνεύει το κάνει μοναδικά. Και γιατί τελοσπάντων δεν έχω δει κανέναν καλλιτέχνη ποτέ να τραγουδάει Amy χωρίς να την θυμίζει. Σίγουρα ό,τι πιο ιδιαίτερο μάς έδειξε το show.

Tόνια Παπαμιχαλοπούλου :  

Ψηφίζω team Θεοφάνους και συγκεκριμένα Ίαν Στρατή! Είναι τυπάκι, έχει τέλεια φωνή και προβλέπω από τώρα ότι θα φτάσει στον τελικό και μη σου πω ότι θα είναι και ο μεγάλος νικητής. Extra πόντους παίρνει για τα γυαλιά μυωπίας αφού πάνω του φαίνονται super cool! Go Ίαν go!

Kατερίνα Ιωακείμ: Αυτό το κορίτσι έχει κάτι που δεν είδαμε ξανά σε talent show. Είναι μικρή, ταλαντούχα και με attitude από τις γειτονιές του Bronx! Άκου και χόρεψε... 

Νάνσυ Φαφούτη: Ψηφίζω τους Stereo Soul του Θοδωρή Μαραντίνη γιατί φαίνονται χρυσά παιδιά και θα ήθελα να τους κάνω παρέα. Και επειδή ο Bradley White-Dale με λίγη φαντασία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ντόπιο Bradley Cooper.

Τζωρτζίνα Πέννα: Πφφφφφφ τι κακό έχω πάθει! Αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε δύο! Από το #teamtheofanous θέλω τον Ανδρέα Λέοντα γιατί ειναι φωνάρα και πολύ πολύ γλύκας (Πιστεύω θα κάνει πάταγο στα κορίτσια) και από το #teamtamta θέλω την Τάνια Μπρεάζου γιατί είναι μια τσαχπίνα με φανταστική φωνή! Δες τους κι άντε να αποφασίσεις κι εσύ!

Τάνια Μπρεάζου

ή Ανδρέας Λέοντας;

 

Κατερίνα Σκουρλή

Δυσκολεύτηκα αρκετά να διαλέξω, αλλά πιστεύω πως θα προτιμήσω group. Πιο συγκεκριμένα, δίνω την ψήφο μου στις N.M.A που σημαίνει No Man Allowed απο το team Μαραντίνη (άσε που είναι και hot) .Το όνομα με τρελαίνει , το 60 % της ψήφου μου είναι για το όνομα ξεκάθαρα! Πέρα απο αυτό όμως , μου αρέσουν γιατι είναι παιχνιδιάρες και σε ξεσηκώνουν! Άσε που είναι πολλές, μια ίσον καμία. Go girs!

Να και μια από τις τόόσες φορές που μας εντυπώσιασε η Τάμτα με το look της! Αντίγραψέ την αν τολμάς!