Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ντορέττα Παπαδημητρίου και Ησαΐα Ματιάμπα

Join Us γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ντορέττα Παπαδημητρίου και Ησαΐα Ματιάμπα



Σήμερα επιλέγουμε να κάτσουμε σπίτι για να δούμε την αγαπημένη μας εκπομπή στον ΣΚΑΪ, Join Us (6 - 8 μ.μ.), για να μάθουμε να μαγειρεύουμε εύκολα και γρήγορα νόστιμες συνταγές, να συνδυάζουμε το τζιν σορτσάκι μας και άλλα πολλά.

Δες αναλυτικά:

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου. H όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλάει για το πώς διαχειρίστηκε τον χαμό του Παντελή Παντελίδη στον αέρα της εκπομπής. Περιγράφει πώς δέχτηκαν τα παιδιά της τον νέο της σύντροφο και δηλώνει ότι έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη μετά την γέννα και ότι χρειάστηκε να κάνει ψυχανάλυση μετά τον χωρισμό της.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κάνει βόλτα με το αυτοκίνητο με τον Ησαΐα Ματιάμπα, ο οποίος εξηγεί γιατί καμία δισκογραφική εταιρεία δεν ενδιαφέρθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό της από το 2008. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μιλάει για ραντεβού, γυναίκες, γνωριμίες μέσω facebook και περιγράφει πώς αισθάνεται όταν του λένε ότι έχει παχύνει.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια γρήγορη και εύκολη ομελέτα φούρνου με καλαμπόκι και μπέικον. 

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ένα κορίτσι «μεταμορφώνεται» μπροστά στα μάτια μας. Βλέπουμε βήμα προς βήμα την αλλαγή στα μαλλιά σε πραγματικό χρόνο.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια συγκλονιστική ομελέτα φούρνου με καλαμπόκι και μπέικον.

Γυμναζόμαστε και χορεύουμε με yoga dance.
Έχουμε πολλή μόδα. Κάνουμε μοναδικό navy look με τρεις  διαφορετικούς τρόπους και βρίσκουμε τους πιο hot συνδυασμούς για το τζιν σορτσάκι μας.

Βρίσκουμε τρόπους να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα μας.
Φροντίζουμε το μωρό μας και αντιμετωπίζουμε τα συγκάματα στο ευαίσθητο δερματάκι του με τις συμβουλές της παιδιάτρου.

Πηγαίνουμε για φαγητό και ποτό στο Dada’s.

Και ένα ρετρό θέμα με τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες. Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη. Ήταν ορκισμένες εχθροί ή πιστές φίλες; Μαθαίνουμε την πραγματική τους σχέση και ακούμε τις πιο όμορφες ιστορίες από το ρετρό αρχείο του Λευτέρη Λαμπράκη.

Join Us γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!