Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ναταλία Δραγούμη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ναταλία Δραγούμη και Δημήτρη Αλεξάνδρου



Σήμερα επιλέγουμε να κάτσουμε σπίτι για να δούμε την αγαπημένη μας εκπομπή στον ΣΚΑΪ, Join Us (6 - 8 μμ) και μαγειρεύουμε λαχταριστό κριθαράκι με κοτόπουλο.Αναλύουμε το τέλειο στιλ της Gigi Hadid και βρίσκουμε τους πιο έξυπνους τρόπους για να διατηρούμε καθαρά τα λευκά μας sneakers. Μαθαίνουμε kitesurf και άλλα πολλά.
 
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φιλοξενεί την Ναταλία Δραγούμη. Η όμορφη ηθοποιός μιλάει για την κόρη και τον γιο της και εξηγεί πώς «έψησε» τον άντρα της να κάνει κι άλλα παιδιά.

Ο σέξι Δημήτρης Αλεξάνδρου κουβεντιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το μοντέλο εξομολογείται για το πώς νιώθει που μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του και εξηγεί γιατί δούλευε στην οικοδομή από τα 13 του.  Δείχνουμε ασκήσεις για να φτιάξουμε τέλειους κοιλιακούς μέχρι το καλοκαίρι.

Αναλύουμε το τέλειο στιλ της Gigi Hadid και βρίσκουμε τους πιο έξυπνους τρόπους για να  διατηρούμε καθαρά τα λευκά μας sneakers. Πηγαίνουμε εκδρομή και μαθαίνουμε kitesurf.  Γνωρίζουμε την ομάδα που «κρύβεται» πίσω από την επιτυχημένη εφαρμογή Taxibeat, που μπορούμε να την κατεβάσουσε και στο κινητό μας.

Βρίσκουμε τρόπους για να έχουμε περισσότερη ενέργεια μέσα στην ημέρα. Πηγαίνουμε θέατρο στο Sweet Charity, για να δούμε τις πρόβες της Σμαράγδας Καρύδη, της Νάντιας Μπουλέ, του Ιβάν Σβιτάιλο και των υπόλοιπων συντελεστών της παράστασης.

Bλέπουμε επίσης τις πρώτες εμφανίσεις των λαμπερών σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και περνάμε ένα Σάββατο ρομαντικό και υπέροχο! Ένα Σάββατο με φίλους.