Φιλαράκια: Γιατί ο Chandler Bing αρνήθηκε να παίξει στο reunion επεισόδιο;

Φρενίτιδα σε όλο τον κόσμο για το comeback της πιο αγαπημένης σειράς των τελευταίων ετών!
Φιλαράκια: Γιατί ο Chandler Bing αρνήθηκε να παίξει στο reunion επεισόδιο;



Το ακούσαμε πολλές φορές αλλά τώρα είναι η ώρα να το πιστέψουμε: τα Φιλαράκια συναντιούνται ξανά στο πλατό για ένα επεισόδιο έκπληξη! Δεν θα είναι όλη η παρέα εκεί καθώς ένας από τους πρωταγωνιστές αρνήθηκε να πάει γυρίσματα. 

Ο Matthew Perry αν και στα 46 του, 12 ολόκληρα χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο τη σειράς, είναι αναγνωρίσιμος ως Chandler Bing περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αποκάλυψε σήμερα πως θα είναι ο μόνος που θα λείπει από το νέο επεισόδιο. 

«Δεν θα είναι το reunion που ελπίζετε όλοι αλλά ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον Jim Burrows, τον σκηνοθέτη της σειράς. Τα άλλα πέντε φιλαράκια θα είναι εκεί αλλά εγώ όχι. Θα τους παρουσιάσω όμως έναν έναν από το Λονδίνο με ένα τρικ. Έχω υποχρεώσεις εδώ για την δουλειά μου στο θέατρο, οπότε δεν θα μπορώ να ταξιδέψω», εξήγησε ο Perry στο The Graham Norton Show.

Δεν πειράζει, Chandler… οι Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Jennifer Aniston και Courteney Cox θα είναι εκεί και ανυπομονούμε να τους δούμε ξανά μαζί! Αν και θα είναι σίγουρα κάπως αμήχανο να τους δούμε στους ίδιους ρόλους τόσο πολύ αλλαγμένους (τους άντρες δηλαδή, γιατί οι γυναίκες είναι σχεδόν ίδιες). 

O Matthew στη συνέντευξή του πάντως παραδέχτηκε ότι όταν στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 βρήκε στον αέρα το πρώτο επεισόδιο των Friends εκείνος δεν πίστευε πως θα εξελισσόταν σε θρίαμβο: «Ένιωθα ότι θα γινόταν επιτυχία, ότι είχαμε κάτι ιδιαίτερο σαν ομάδα, αλλά δεν ήξερα πόσο τεράστιο θα γινόταν όλο αυτό». 

Το νέο επεισόδιο των Friends θα βγει στον αέρα του NBC (αν τελικά γυριστεί, γιατί πολλά έχουμε δει) στις 21 Φεβρουαρίου.