X - Factor Greece: Εσύ ποιους κριτές θες;

Το μουσικό talent show δεν θα αργήσει και πολύ να έρθει...
X - Factor Greece: Εσύ ποιους κριτές θες;



Όλα δείχνουν ότι κάποια στιγμή θα δούμε στην τηλεόραση του Epsilon το «X- Factor». Όπως επιβεβαίωσε σήμερα στο πρωινό του ANT1 ο Μένιος Φουρθιώτης, το κανάλι θέλει για παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια ενώ για την κριτική επιτροπή συζητιούνται τα παρακάτω πρόσωπα: Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας, Βασίλης Καρράς μέχρι και Μιχάλης Χατζηγιάννης. Αν είναι θετικοί στην πρόταση, αυτό είναι άλλο θέμα.

Μέχρι, λοιπόν, να αποφασίσουν πώς και τι, σκεφτήκαμε να προτείνουμε και τα δικά μας πρόσωπα που θα θέλαμε απαρτίζουν την επόμενη κριτική επιτροπή του «Χ – Factor».

Μένιος Φουρθιώτης

Με τη λογική «διευθυντής προγράμματος είμαι, ό,τι θέλω κάνω». Αν θέλει μπορεί να είναι και παρουσιαστής και παίκτης και κριτής. Ή να πάρει μαζί του και το παρεάκι από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Στέλιος Ρόκκος

Ο Ρόκκος έχει πιστό φαν κλαμπ και πολλές φορές μιλάει χύμα χωρίς να φιλτράρει την πληροφορία. Η περίπτωσή του θα είχε ενδιαφέρον.

Άντζελα Δημητρίου

«Ουδείς άσφαλτος» θα λέει η Άντζελα Δημητρίου όταν κάποιος παίκτης τραγουδάει εκτός τόνου και θα χαίρεται που έχουμε ντόπια και όχι εγχώρια ταλέντα.  

Φοίβος

Όχι ότι έχουμε τις αφίσες του Φοίβου στο σπίτι μας, αλλά είναι ένας άνθρωπος που μας εξάπτει την περιέργεια. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να τον γνωρίσουμε παραπάνω.

Νότης Σφακιανάκης

Θα κράξει, θα γίνει έξαλλος, θα διχάσει τους παίκτες του αλλά τουλάχιστον θα φέρει τηλεθέαση στο «X- Factor».

Σάκης Ρουβάς

Ο τραγουδιστής έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο show και θα θυμηθεί τις παλιές καλές εποχές που έλεγε «έτοιμοιιιι;». Αυτή τη φορά όμως θα αναβαθμιστεί.

Γιάννης Χαρούλης

Και μετά ξύπνησες. Οι πιθανότητες να δεχόταν μία τέτοια πρόταση ο σταρ με το λαούτο είναι τόσες όσες έχει η Τζούλια Αλεξανδράτου να πάρει Νόμπελ Ειρήνης.

Κατερίνα Στικούδη

Την είδαμε τις προάλλες να παίζει πιάνο και να τραγουδάει στην Τατιάνα Στεφανίδου και μας ψάρωσε. Θα ήταν μια ωραία πινελιά στο show ειδικά αν εμφανιζόταν με τα grillz του «Σαγόνια» ή αν παρουσίαζε ένα χορευτικό με την φίλη της την Αραβανή.

Βασίλης Λεβέντης, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Θεοφάνους, Νίκος Μουρατίδης

Τελικά, είμαστε σίγουροι ότι τέτοια παρέα σαν την original του «X – Factor» δεν θα ξαναυπάρξει. Τους αγαπήσαμε, τους μισήσαμε και τους θέλουμε όλους πίσω. Γίνεται;  

Δες ΕΔΩ πώς είναι σήμερα οι παίκτες του Big Brother 1.