Αλέξης Γεωργούλης στο Join Us: Έφτασα τα 100 κιλά - Κάνω υπομονή για τα 82!

Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του Join Us το Σάββατο (10/10) στις 6 το απόγευμα στον ΣΚΑΙ!
Αλέξης Γεωργούλης στο Join Us: Έφτασα τα 100 κιλά - Κάνω υπομονή για τα 82!



Τον Αλέξη Γεωργούλη φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην πρεμιέρα της εκπομπής JoinUs:

Δες τι είπε...

Για τα κιλά του:

Το καλοκαίρι ήμουν 100 κιλά. Τα έβλεπα να μαζεύονται σιγά –σιγά αλλά έλεγα «εντάξει μωρέ μας παίρνει ακόμα». Τώρα είμαι 92 κιλά. Παίρνω μια αναπνοή για να φτάσω στα 82.

Για ποιο λόγο κρατάει την προσωπική του ζωή κρυφή:

Είναι όπως ο σκηνοθέτης κάνει πρόβες κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι που πρέπει να είναι κρυφό, κωδικοποιημένο. Για να δημιουργήσω σε σένα το ενδιαφέρον να θέλεις να με μάθεις θα πρέπει να έχω κάποια σκοτεινά σημεία. Αλλιώς δεν θα θέλεις να μάθεις κάτι. Αν δεν έχω να επικοινωνήσω κάτι μαζί σου και τα ξέρεις όλα δεν έχω λόγο να σου πω κάτι.

Για τη συμμετοχή του σε βρετανική σειρά:

Γυρίζω ένα σίριαλ στην Κέρκυρα που θα παιχτεί στην Αγγλία. Λέγεται «The Durell’s» και είναι η ιστορία της οικογένειας των συγγραφέων Durell. Θα παιχτεί στο ITV, είναι αγγλική παραγωγή και μεγάλη διαφήμιση για την Κέρκυρα. Θα είμαι και στα έξι επεισόδια του 1ου κύκλου. Κάνω έναν ταξιτζή του ’35 που λέγεται Σπύρος και είναι Αμερικάνος. 

Το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η αγαπημένη Μάρω Κοντού, που δίνει μαθήματα ζωής: Μιλάει για τις σχέσεις, για το πώς αντιμετώπισε η ίδια την απιστία, αλλά και πως καταφέρνει να δείχνει υπέροχη στα 80 της.

Συναντήσαμε τη Ρένια Λουιζίδου στα καμαρίνια του θεάτρου  και της κάναμε 20 γρήγορες ερωτήσεις. Ο chef Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια απολαυστική πίτα με κοτόπουλο και μανιτάρια και η Υπατία Παπασταμάτη φτιάχνει πέννες με πέστο από αποξηραμένα μανιτάρια. Η Άννα Πρέλεβιτς μας συστήνει το Vanquish,μια επαναστατική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης.

Κάνουμε μαθήματα κηπουρικής με τη βοήθεια του Σωτήρη Βρεττού ξεκινώντας από  το πιο βασικό: Πώς να διαλέξουμε  το κατάλληλο χώμα για τα φυτά μας. Η Μυρτώ Κάζη μας με τη βοήθεια μια ψυχολόγο μας δείχνει έξυπνα τρικ για οργανώνουμε το μυαλό μας τις μέρες με άγχος.

Η Τόνια από το followme.gr αναδεικνύει τα τρία ιδανικά look για την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο και η Νίκη Κάρτσωνα μας συμβουλεύει για το πως θα επανορθώσουμε τα μαλλιά μας μετά τη φθορά από το αλάτι της θάλασσας και τον ήλιο. 

JoinUs στις πρώτες εκπομπές του Σαββατοκύριακου!