#TGIT: Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί μας αρέσουν οι αδίστακτες και δολοπλόκες γυναίκες

Γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και είναι και sexy το αποτέλεσμα...
#TGIT: Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί μας αρέσουν οι αδίστακτες και δολοπλόκες γυναίκες



Ένα κρύωμα πρώτη μέρα του Οκτώβρη με κρεβάτωσε! Ναι, δεν είχε ξεκινήσει καλά ο μήνας...  Καλύτερα! Γιατί ήταν Πέμπτη και αυτό σημαίνει #TGIT. Καναπές, κουβέρτα και FOX Life με Scandal, How To Get Away With Murder και Grey’s Anatomy. Και πολλές όμορφες γυναίκες. Αδίστακτες και δολοπλόκες…

Όπως θα έχετε διαβάσει από τούτη εδώ την γωνίτσα θα έχετε καταλάβει πως είμαι υπέρμαχος των καλών κοριτσιών. Ναι, αυτών που η μανούλα μας θα την συμπαθήσει, δεν θα μας κάνει (όσο γίνεται) τη ζωή πατίνι και δεν θα βροντήξει την πόρτα στο πρόσωπό μας επειδή… μπορεί!

Όλα αυτά άλλαξαν όταν τελείωσαν οι 3 αγαπημένες σειρές της FOX. Μετά από ένα ακόμη αντιπυρετικό και την 127η αναπάντητη από την μάνα μου για να δει αν είμαι καλά τελικά έπιασα τον εαυτό μου ερωτευμένο με τις δολοπλόκες γυναίκες. Ναι, εκείνες που δεν «μασάνε» μπροστά σε τίποτα.

Ας πούμε η Kerry Washington που στο Scandal υποδύεται την Olivia Pope. H δουλειά της είναι crisis manager. Τι σημαίνει αυτό; Τα πάντα. Δεν έχει πρόβλημα να… στήσει δολοπλοκίες, να κάνει σεξ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, να παραμερίσει όποιον και ό,τι βρεθεί μπροστά της για να φτάσει στη νίκη. Με όποιο κόστος. Ναι, ο σκοπός τελικά αγιάζει τα μέσα! Μόνο ο τρόπος που περπατάει, με τόση υπεροψία κάνει κάθε άντρα να την ερωτεύεται.

Ερωτεύσιμη και αδίστακτη είναι και η Viola Davis στο How to Get Away with Murder. Όχι, η συμπαθέστατη καθηγήτρια Annalise Keating δεν είναι sex symbol. Δεν είναι η ομορφότερη που έχω δει σε σειρά. Είναι όμως η πιο έξυπνη. Και το smart είναι το νέο sexy. Μια γυναίκα που είναι απρόβλεπτα... επικίνδυνη. Και αθωώνει δολοφόνους. Αν χρειαστεί. Νικάει και εκείνη!

Όσο για το Grey’s Anatomy; Καλή η Meredith, δεν αντιλέγω αλλά σαν την Cristina Yang… δεν έχει. Ακόμη ένας χαρακτήρας που μπροστά σε αυτό που θέλει να κατακτήσει δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Ούτε φιλίες, ούτε έρωτες, ούτε καν… επαγγελματικό χώρο!

Τι είναι αυτό που κάνει στα δικά μας, αντρικά, μάτια τις αδίστακτες και δολοπλόκες γυναίκες τόσο sexy; Το γεγονός πως ο δυναμισμός τους ξεπερνάει τα θεμιτά όρια. Μια γυναίκα που δεν διστάζει να τα βάζει με όλα και με όλους, ακόμη και υπογείως, είναι ένα πραγματικό κόσμημα! Ποιος άντρας δεν θα σαγηνευόταν από μια γυναίκα που στο μυαλό της υπάρχουν 50 διαφορετικά σενάρια για να πετύχει; Ποιος δεν θα διεκδικούσε μια τέτοια γυναίκα; Μάλλον κανείς…

Ναι, θέλουμε τα καλά κορίτσια τελικά. Αλλά αν δολοπλοκούν πού και πού δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τα ερωτευτούμε ακόμη περισσότερο...

Τhanks #TGIT!

Ψήθηκες για #TGIT (Thank God It's Thursday) βραδιές; 

GREY’S ANATOMY 12: Πέμπτη 8 Οκτωβρίου @ 21:00
SCANDAL 5: Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου @ 21:50
HOW TO GET AWAY WITH MURDER 2: 8 Οκτωβρίου @ 22:40

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas. 

Δες εδώ ποιον ψηφίσαμε ως τον πιο hot γιατρό, στην μετά McDreamy εποχή του Grey's Anatomy