How you doin? Έτσι θα μας έριχνε στο κρεβάτι ο Joey Tribbiani

Αγόρια, πάρτε μαθήματα ζωής από τον πιο διάσημο ρόλο του Matt LeBlanc.
How you doin? Έτσι θα μας έριχνε στο κρεβάτι ο Joey Tribbiani



Μπορεί ο Joey Tribbiani να είχε κάνει συμφωνία με τον θεό να μην κλείσει τα 30 (why god we had a deal θυμάσαι;), όμως έχω να σου πω ότι σήμερα, ο Matt LeBlanc γίνεται 48 χρονών και είναι ένας γοητευτικός ασπρομάλλης. Αν, δηλαδή, τον βλέπαμε στο δρόμο και μας έλεγε «How you doin?» σίγουρα θα ανταποκρινόμασταν στο φλερτ του. 

Γιατί ο Joey, όπως και να το κάνουμε είναι alpha male. Θα μας έριχνε σίγουρα στο κρεβάτι καθώς ξέρει πώς να φλερτάρει, πώς να φέρεται ενώ έχει πολλά χαρακτηριστικά που θα έψαχνες σε έναν άντρα. 

Χρειάζεσαι αποδείξεις; Ορίστε. 

Είναι large. Θυμάσαι τότε που δούλευε σερβιτόρος στο «Central Perk» και μοίραζε τα κεκάκια από εδώ και από εκεί; Ή τότε που έδωσε δανεικά στον Chandler και τη Monica για την «επέμβαση στήθους»; Όπως και να το κάνεις είναι γενναιόδωρος στα πάντα (εκτός από το φαγητό). 

Είναι καλός στο σεξ. Και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά όλες οι πρώην του. 

Έχει αυτοπεποίθηση. «Ι am curvy and I like it» δεν λέει;

Ζει στο δικό του καταπληκτικό και παράδοξο πλανήτη. Πιστεύει ότι ξέρει γαλλικά, ότι ξέρει να διαβάζει χάρτες και γι’αυτό ακριβώς το λόγο είναι σχεδόν πάντα ευτυχισμένος. 

Ξέρει πώς να γίνεται inspirational. 

Είναι εφευρετικός. Θυμάσαι το «κόλπο» με την Πόρσε και τα κουτιά; 

Δεν είναι σιχασιάρης. Όπως δηλαδή πρέπει να είναι ένας πραγματικός brutal άντρας. O Joey μπορεί να φάει και μια τούρτα από το πάτωμα ενώ αν του πέσει το μακαρόνι κάτω το ξαναβάζει στη θέση του. 

Παθιάζεται τόσο πολύ με το φαγητό που ποτέ δεν πρόκειται να σε κατακρίνει επειδή έφαγες λίγο παραπάνω. 

Δες ΕΔΩ τις15 φορές που η Rachel ήταν πραγματική bitch.