Game of Thrones: O πόλεμος άρχισε κι όλοι έγιναν... ζόμπι!

Προσοχή στα spoilers. Winter is coming!
Game of Thrones: O πόλεμος άρχισε κι όλοι έγιναν... ζόμπι!



Κι εκεί που λίγο πριν το τέλος των προηγούμενων επεισοδίων σχεδόν με έπαιρνε ο ύπνος, άρχισα ξανά να ανυπομονώ για την συνέχεια. Ναι, το 8ο επεισόδιο της 5ης σεζόν έφερε ξανά την αγωνία, το μυστήριο και την... ανατριχίλα στο Game of Thrones!

O (εφτάψυχος) Tyrion Lannister έφθασε επιτέλους στον προορισμό του και ήρθε τετ α τετ με την Daenerys Targaryen σε μια από τις πιο επικές σκηνές ever! Eκείνη όπως ήταν επόμενο τον συμπάθησε (άλλωστε ο Tyrion είναι μούρη ποιος μπορεί να του αντισταθεί;) και αντί να τον εκτελέσει αποφάσισε να τον κρατήσει προκειμένου εκείνος να της δίνει τις σοφές συμβουλές του!

Η (οχιά) Cersei από την άλλη, υποφέρει μέσα στην φυλακή πληρώνοντας το τίμημα για όλα όσα έχει κάνει. Κατηγορείται για προδοσία, για τον θάνατο του Robert Baratheon (και για πολλά ακόμα). Θα καταφέρει άραγε να βρει διέξοδο ξανά μέσα από κάποιο ύπουλο σχέδιο; Από τη μια χαιρόμαστε (γιατί της άξιζε), από την άλλη όμως η κατάντια της δείχνει τον απόλυτο εξευτελισμό του οίκου Lannister. Kαι καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει αυτό... 

Και τώρα αρχίζει το... καλό της ιστορίας! O John Snow ως Lord Commander της Νυχτερινής Φρουράς κάνει την τελευταία του απόπειρα να ενώσει τον στρατό του με τους "Wildlings" προκειμένου να μπορέσουν όλοι μαζί ενωμένοι να αντιμετωπίσουν τους White Walkers. Oι διαπραγματεύσεις όμως δεν πήγαν και τόσο καλά...

Kαι ξαφνικά... συνέβη αυτό που περιμέναμε από την αρχή του πρώτου κύκλου. Winter is coming! O μεγάλος πόλεμος ξεκίνησε. Οι White Walkers κάνουν θεαματική είσοδο από ψηλά, ενώ το τοπίο είναι σκοτεινό και το χιόνι πέφτει ασταμάτητο. Μια ανατριχιαστική μάχη φαίνεται πως ξεκινά.

Ο θαρραλέος Snow σκοτώνει έναν από τους αρχηγούς των White Walkers σε μια από τις πιο epic στιγμές της σειράς. Όσον για τον θρυλικό Night's King; Ποιος είναι και τι ρόλο βαράει; Μπορεί στην σειρά να μην έχει παίξει και τόσο, όμως στα βιβλία του R.R. Martin έχει ηγετικό ρόλο. 

Η (τρομακτική) αυτή μορφή όσο απίστευτο κι αν ακούγεται κάποτε ήταν ένας... Stark που υπήρξε Αρχηγός της Νυχτερινής Φρουράς. Για κακή του τύχη όμως, ερωτεύθηκε μια White Walker πριν από πολλαααά χρόνια και έτσι έγινε σαν εκείνη. Ολόλευκος με μπλε φωσφοριζέ μάτια που προκαλούν δέος. Ο ίδιος έκανε θυσίες για τους White Walkers κι έτσι έφθασε σε σημείο να εξαφανιστεί αφού το όνομά του είχε "απαγορευθεί". Τώρα όμως ήρθε ξανά... 

Η πιο τρομακτική στιγμή του 4ου κύκλου με τον Night's King να θυσιάζει ένα νεογέννητο μωρό για λογαριασμό των White Walkers. Θυμήθηκες τώρα; Όσο για το τέλος; Όσοι δέχθηκαν επίθεση από τους Λευκούς Οδοιπόρους, πλέον ανήκουν σε εκείνους... O πόλεμος μόλις άρχισε κι όλοι έγιναν... ζόμπι!

Δες τους 5 πιο συγκλονιστικούς θανάτους του Game of Thrones που μας άφησαν άφωνους ΕΔΩ 

Game of Thrones: Δες τους αδιάφορους χαρακτήρες που έγιναν πρωταγωνιστές ΕΔΩ

Δες τα νέα hot ζευγάρια των Επτά Βασιλείων ΕΔΩ