Aπόψε θα μείνεις σπίτι. Girls are coming!

Ξεκινάει ο 4ος Κύκλος στις 23:30 στο FOX Life. Πάρε pop corn.
Aπόψε θα μείνεις σπίτι. Girls are coming!



Περίμενα πως και πως. Επιτέλους 4ος κύκλος Girls, κορίτσια μου! Ακόμα θυμάμαι τη στιγμή που ξεκίνησα αυτή τη σειρά. Ένα τηλεφώνημα. «Άσε τους φυλακισμένους,  τα εγκλήματα και τα μυστήρια. Με αυτή τη σειρά θα κολλήσεις», είπε η κολλητή εκστασιασμένη. Τrue story.

Το Girls ήρθε για να αλλάξει ότι είχα συνηθίσει να βλέπω. Είναι μία σειρά διαφορετική. Μια σειρά που οι μισοί τη λατρεύουν και οι άλλοι μισοί τη μισούν. Μια σειρά που χρωματίζει άψογα τις διαφορετικές συνθέσεις διαφορετικών χαρακτήρων. 4 κοπέλες στα early 20’s μετά το κολλέγιο ψάχνουν δουλειά στη Νέα Υόρκη. Έχεις ξαναδεί τηλεοπτικές κολλητές αλλά όχι τέτοιες. Αυτές είναι τα κορίτσια της διπλανής πόρτας. Μια σειρά που περιλαμβάνει προβληματισμούς, ψυχικές διαταραχές, real σεξουαλικές στιγμές, real προσώπων, με real συναισθήματα. 

Μια σειρά σχεδόν επαναστατική, που αγγίζει όσα καμιά δεν τόλμησε πριν (πχ  το θέμα των εκτρώσεων). Μια σειρά που θα σε κάνει να σκεφτείς. Ειδικά αν είσαι κι εσύ λίγο τρελάρα (με την καλή έννοια). Τυχαία τα έχει πάρει τα Emmy της;

Απόψε επιστρέφει στο FOX Life και εγώ παρέα με την κολλητή μου θα μείνουμε μέσα, με πατατάκια και κρασάκι στον καναπέ. Τι θα δούμε; 

«Στον ολοκαίνουριο 4ο κύκλο, η Hannah (Lena Dunham) έχει φύγει από τη Νέα Υόρκη για να παραβρεθεί σε ένα διάσημο Workshop για συγγραφείς, στην Iowa, με την ελπίδα να εξελίξει το συγγραφικό της ταλέντο, την ίδια στιγμή που η σχέση της με τον Adam (Adam Driver), τη γεμίζει ανασφάλεια. 

Πίσω στην πόλη η Marnie (Allison Williams) προσπαθεί να τα καταφέρει με τη μουσική και συγχρόνως να ισορροπήσει ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική της σχέση με τον Desi (Ebon Moss-Bachrach). Η πτυχιούχος πλέον Shoshanna (Zosia Mamet) πηγαίνει από συνέντευξη σε συνέντευξη για να βρει δουλειά και βεβαίως κάνει αγώνα για να ξεδιαλύνει τη σχέση της με το Ray. Όσο για τη Jessa (Jemima Kirke) έχει αποφασίσει να δώσει μία ευκαιρία στη νηφαλιότητα, μέσω των AA, αλλά η ροπή της προς την υπερβολή παραμένει… υπερβολική. 

Σε αυτή τη σεζόν επιστρέφουν αρκετοί guests όπως: η Rita Wilson στο ρόλο της μητέρας της Marnie, ο Peter Scolari και η Becky Ann Baker, που υποδύονται τους γονείς της Hannah, ο Jon Glaser, ως Laird, η Gaby Hoffman στο ρόλο της Caroline αδελφή του Adam, η Louise Lasser ως Beedie και ο Bob Balaban ως Dr. Rice.  Σε νέους ρόλους εμφανίζονται οι Ana Gasteyer και Anthony Edwards, που υποδύονται τους γονείς της Shoshanna, η Natasha Lyonne ως Rickie, η Gillian Jacobs ως Mimi-Rose Howard, ο Marc Maron ως Ted, ο Zachary Quinto (γνωστός από το American Horror Story) ως Ace, ο Jason Ritter ως Scott, η Maude Apatow ως Cleo και ο Spike Jonze ως Marcos».

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, hol και CYTA Hellas.