Spoiler Alert! Οι τηλεοπτικοί θάνατοι που μας συγκλόνισαν

O Dr. Derek Shepherd δεν είναι ο μόνος που αποχαιρετήσαμε...
Spoiler Alert! Οι τηλεοπτικοί θάνατοι που μας συγκλόνισαν



Σε βαθιά κατάθλιψη έπεσα με τα νέα που διάβασα για το Grey’s Anatomy. Ο πιο σέξι γιατρός του κόσμου είχε άδοξο τέλος και όπως φαντάζεσαι η ζωή δεν είναι πια ίδια. Κι όμως είναι αλήθεια: Ο Derek Shepherd, μετά από ένα τραγικό ατύχημα μας είπε «αντίο» και πλέον αποτελεί παρελθόν. 

Όσο μεγάλο, όμως, και αν ήταν το σοκ  δεν είναι η πρώτη φορά που ζούμε ένα τέτοιο σκηνικό. Τα παραδείγματα τηλεοπτικών θανάτων είναι πολλά και διάφορα και απόδειξη είναι οι παρακάτω γραμμές. Σε αυτές θα βρεις τους πιο συγκλονιστικούς και απρόβλεπτους θανάτους που μας έκαναν να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό. 

Game of Thrones

Δεν μιλάμε για ένα και δυο θανάτους αλλά για 5.373 σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο. Η Κωνσταντίνα από το FollowMe έχει κάνει και ειδικό αφιέρωμα ξεχωρίζοντας το top- 5

Peter Russo και Zoe Barnes, House of Cards 

Δυο φορές λύγισα σε αυτή τη σειρά. Η πρώτη φορά ήταν όταν στήθηκε η αυτοκτονία του super sexy Peter Russo και η άλλη όταν η Zoe Barnes βρέθηκε στις γραμμές του τρένου. Τότε ήταν που σταμάτησα να βλέπω το «House of Cards». Δεν έβρισκα κανένα νόημα πια, άσε που δεν μπορούσα να αντέξω τόση αδικία. 

Mike Delfino, Desperate Houswives

Ευτυχώς, σε αυτή την περίπτωση όταν ο κούκλος πρωταγωνιστής της πέθανε, τελείωσε και η σειρά. Ο Mike Delfino μας αποχαιρέτησε στο τελευταίο επεισόδιο, λαβωμένος στην αγκαλιά της Susan και όλοι νιώσαμε τον πόνο της. Άλλωστε, τα καλά παιδιά σπανίζουν.  

Mike Ehrmantraut, Breaking Bad

«Μπορεί να σκότωνε κόσμο αλλά ήταν καλός» μου είπε η Δανάη που είναι φαν του Breaking Bad. Ο θάνατος του Mike Ehrmantraut τη συγκλόνισε και μάλιστα μου έστειλε και το παρακάτω βίντεο. 

Two And A Half Men

Πανικός είχε επικρατήσει το 2011 όταν πάτησε τρένο τον Charlie Harper, τoν βασικό χαρακτήρα του Two And A Half Men. Όλοι όμως ξέρουμε ότι ο πραγματικός λόγος που έγινε αυτό ήταν ότι ο δύστροπος Charlie Sheen τσακωνόταν με τον σκηνοθέτη Chuck Lorre. Βέβαια, στο τελευταίο επεισόδιο ο Charlie κάνει comeback μετά από 4 χρόνια αλλά τελικά το αποτέλεσμα δεν διαφέρει και πολύ. 

Adriana La Cerva, The Sopranos

Συγκλονιστική ήταν και η εκτέλεση της Adriana, της αρραβωνιαστικιάς του Tony Soprano, η οποία ομολόγησε ότι ανήκε στο FBI. O Silvio Dante ήταν αυτός που την πήγε στο δάσος και τη σκότωσε. Δες ΕΔΩ το στιγμιότυπο. 

Rita Morgan, Dexter

Ράγισε η καρδιά μας όταν βρήκαμε τη Rita Morgan, σύντροφο του Dexter νεκρή στη μπανιέρα. ΕΔΩ θα δεις μία πό τις πιο δύσκολες στιγμές της σειράς. 

Η μητέρα, How I met your Mother

Άλλο και αυτό. Μία ολόκληρη σεζόν γνωρίζαμε τη μητέρα του How I met your mother και πάνω που τη συμπαθήσαμε μας την αρρώστησαν.  Πολλές ήταν οι αντιδράσεις για το φινάλε της θρυλικής σειράς. 

Όλο το Cast, Εγκλήματα

Ποιος περίμενε ότι οι μόνοι που θα επιβίωναν από αυτή τη σειρά είναι η Μάχη και ο Αριστείδης; Πρόκειται για τη μοναδική ελληνική σειρά στην οποία πέθαναν όλοι οι πρωταγωνιστές. Μας συγκλόνισε μεν, αλλά η τελευταία σκηνή μας αποζημίωσε.