Σε αυτές τις χώρες θα συναντήσεις τους πιο όμορφους ανθρώπους!

Είσαι single; Ευκαιρία για ένα ταξίδι...
Σε αυτές τις χώρες θα συναντήσεις τους πιο όμορφους ανθρώπους!



Υπάρχουν ταξίδια που σου προσφέρουν μια ακόμα όμορφη εμπειρία. Που εμπλουτίζουν τις γνώσεις σου, αφού έρχεσαι σε επαφή με άλλους πολιτισμούς και γνωρίζεις διαφορετικές κουλτούρες. Που εφραίνουν την καρδιά σου, γιατί τη γεμίζουν όμορφα συναισθήματα. Υπάρχουν όμως και ταξίδια που σου προσφέρουν καινούριες γνωριμίες και (γιατί όχι;) μια σχέση ζωής, φιλική ή ερωτική, καθώς σε κάποια από αυτά μπορεί να γνωρίσεις ανθρώπους που θα μπουν για πάντα στην καρδιά σου και θα τους θυμάσαι για μια ζωή. Όχι μόνο για την καλοσύνη τους, αλλά και για την ομορφιά τους. Αν επισκεφθείς ποτέ ένα από τα μέρη που θα διαβάσεις στη συνέχεια, σίγουρα θα σου συμβεί κι εσένα, γιατί παρακάτω θα διαβάσεις τις 10 χώρες με τους πιο όμορφους ανθρώπους.

#1 Βραζιλία

Όλοι μιλούν για τις Βραζιλιάνες και τα σέξι κορμιά τους, αλλά και οι Βραζιλιάνοι δεν πάνε πίσω. Άντρες και γυναίκες, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους πιο όμορφους ανθρώπους παγκοσμίως και ίσως ένας βασικός λόγος γι’ αυτό είναι ότι πρόκειται για μια χώρα που φιλοξενεί πολλές φυλές και ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων. Η μείξη αυτή λοιπόν, δημιουργεί μια ξεχωριστή, εξωτική ομορφιά που δεν περνάει απαρατήρητη. Η Βραζιλία φημίζεται για τους ποδοσφαιριστές της, αλλά και ο ντόρος που γίνεται για τις γυναίκες είναι πολύς, μιας και θεωρούνται οι πιο σέξι στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που οι Βραζιλιάνες έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες και κάνουν λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας (βλέπε Gisele και Adriana Lima). To 41% των ανδρών έχει τρομερή πέραση στο γυναικείο φύλο, ενώ το 45% των γυναικών, κάνουν τον ανδρικό πληθυσμό να καρδιοχτυπά.

Κοιτώντας τις δυο Βραζιλιάνες καλλονές, Gisele Bundchen και Adriana Lima, καταλαβαίνεις το λόγο...

#2 Γαλλία

Οι Γάλλοι κι αν είναι ελκυστικοί! Καταρχάς διαθέτουν την πιο ερωτική γλώσσα και μένουν στη χώρα του Έρωτα. Όλος αυτός ο ρομαντισμός μπορεί να προκύπτει εκτός των άλλων και από την ωραία τους εμφάνιση, γιατί θεωρείται ένας από τους πιο όμορφους λαούς. Άντρες και γυναίκες φημίζονται για το στυλ και τη γοητεία τους. Τρώνε όλη την ημέρα ψωμιά και τυριά κι όμως καταφέρνουν να διατηρούν άψογη σιλουέτα, ενώ το ποσοστό παχυσαρκίας είναι πολύ μικρό. Εκτός από όμορφοι και κομψοί οι Γάλλοι, είναι και ταλαντούχοι. Οι παγκοσμίου φήμης ηθοποιοί Eva Green και Olivier Martinez αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα του κομψού, γαλλικού ταλέντου.Το 20% των Γάλλων έχει τρομερή πέραση στις γυναίκες όλως των εθνικοτήτων, ενώ το 35% των Γαλλίδων είναι στην top list του ανδρικού πληθυσμού.

Η Eva Green και ο Olivier Martinez:

#3 Η.Π.Α.

Εκεί θα συναντήσεις αναμφισβήτητα πολύ όμορφους άντρες και εντυπωσιακές γυναίκες. Άλλωστε αναφερόμαστε σε μία χώρα που φιλοξενεί 319 εκατομμύρια πληθυσμό, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές σέξι παρουσίες, από τη Halle Berry μέχρι τον George Clooney, η ομορφιά των οποίων είναι γνωστή παγκοσμίως. Οι μεγαλύτερες ντίβες που έχουν υπάρξει στην ιστορία, όπως η Marilyn Monroe, κατάγονται ως επί το πλείστον από τις Η.Π.Α. Το 24% των Αμερικάνων θεωρείται ότι είναι οι πιο όμορφοι άντρες παγκοσμίως, καθώς για τις γυναίκες, το ποσοστό αυτό φτάνει το 36%.

#4 Νορβηγία

Λέγεται πως οι Νορβηγίδες είναι από τις πιο ελκυστικές και γοητευτικές γυναίκες στον κόσμο. Η Νορβηγία έχει από τα καλύτερα συστήματα υγείας και εκπαίδευσης παγκοσμίως, γι’ αυτό και υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα Νορβηγών που μαζί με την ομορφιά, συνδυάζουν ταλέντο και γνώσεις. Πρόκειται λοιπόν για έναν γοητευτικό και έξυπνο λαό. Το 27% των ανδρών φαίνεται να ελκύει το γυναικείο φύλο ιδιαίτερα, ενώ οι άντρες γοητεύονται από το 71% (!) των Νορβηγίδων. Αν κρίνουμε από τις εντυπωσιακές Olympian Therese Johaug και την συγγραφέα Linnea Myhre, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το ποσοστο είναι τόσο υψηλό.

H ολυμπιονίκης σκιέρ Olympian Therese Johaug: 

Η συγγραφέας Linnea Myhre:

#5 Αργεντινή

Οι sexy latinos αποτελούν τους πιο σέξι και όμορφους ανθρώπους στον κόσμο και αναφερόμαστε τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες. Μπορεί να έχουν φυσική ομορφιά, αλλά οι Αργεντίνες είναι πορωμένες με την εξωτερική τους εμφάνιση, πράγμα που δικαιολογεί το γεγονός ότι η χώρα τους βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες πλαστικές εγχειρήσεις που γίνονται παγκοσμίως. Όπως και να έχει, το 32% των ανδρών θεωρείται top, ενώ από τον γυναικείο πληθυσμό, το 43%.

#6 Καναδάς

Οι Καναδοί είναι fit και φροντίζουν να είναι πάντοτε θερμοί, τόσο μέσα στα ζεστά τους ρούχα, που τους προστατεύουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και έξω από αυτά. Στη λίστα με τους πιο σεξουαλικούς λαούς παγκοσμίως, καταλαμβάνουν την 3η θέση. Νομίζω ότι οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία, είναι απλά περιττή. Το 23% των ανδρών και το 26% των γυναικών θεωρούνται εξαιρετικά hot.

#7 Δανία

Είναι η 3η χώρα στη λίστα με τους πιο ψηλούς ανθρώπους, και 3η στη λίστα με τους πιο γοητευτικούς άντρες παγκοσμίως. Το 40% του ανδρικού πληθυσμού προκαλεί καρδιοχτύπια. Όσο αφορά τις γυναίκες, ένα μόνο όνομα τα λέει όλα: Scarlett Johansson!

#8 Ισπανία

Οι άντρες φημίζονται περισσότερο από τις γυναίκες για την ομορφιά τους. Τι είναι αυτό που κάνει τους Ισπανούς τόσο ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο; Ίσως να είναι η ποιητική τους γλώσσα, ή η μελαμψή, εξωτική τους ομορφιά. Αν κρίνεις από τους Javier Bardem και Antonio Banderas, μια τέτοια ομορφιά δεν αφήνει εύκολα ασυγκίνητη μια γυναίκα. Δεν θεωρούνται τυχαία οι πιο σέξι άντρες της Ισπανίας και όχι μόνο... Το 25% των Ισπανών ελκύουν κατά πολύ το γυναικείο φύλο, ενώ το αντρικό προτιμάει μόλις το 21% των Ισπανίδων.

Τα δύο sex symbols που αναφέραμε παραπάνω:

#9 Ιταλία

Ιπποτικοί, ρομαντικοί και σέξι, οι Ιταλοί είναι περισσότερο περιζήτητοι από τις Ιταλίδες, που φυσικά δεν πάνε πίσω σε ομορφιά. Οι άνδρες όμως τις κερδίζουν με διαφορά, καθώς το 37% αυτών θεωρούνται απίστευτα σέξι από τις γυναίκες, ενω οι άντρες ψήφισαν ότι προτιμούν το 25% των Ιταλίδων για την ομορφιά τους. Η Ιταλία περηφανεύεται για τα διάσημα sex symbols της, όπως είναι ο ηθοποιός Raffaelo Balzo. Κοιτώντας τον αντιλαμβάνεσαι το λογο που οι Ιταλοί λατρεύονται παγκοσμίως.

#10 Σουηδία

Οι περισσότεροι Σουηδοί είναι ψηλοί, ξανθοί και αθλητικοί τύποι. Άντρες και γυναίκες θεωρούνται από τους πιο όμορφους ανθρώπους παγκοσμίως. Κάτι που είναι φανερό και από τα ποσοστά προτίμησης στο αντίθετο φύλο: 60% για τους Σουηδούς και 62% για τις Σουηδέζες. Άντρες και γυναίκες έχουν μια ομορφιά, στην οποία δύσκολα μπορείς να αντισταθείς. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες που έχουν επισκεφθεί τη χώρα, ισχυρίζονται ότι η Στοκχόλμη είναι η πόλη με τους πιο σεξι άντρες στον κόσμο. Αλλά και η κλασική ομορφιά των Britt Ekland και Ingrid Bergman, δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν άντρα.

H Britt Ekland:

Η Ingrid Bergman:

Λοιπόν, για πού λες να κλείσεις εισιτήρια;

Αν η εικόνα σε πείθει καλύτερα, ρίξε και μια ματιά στο video:

Δες εδώ τις πιο απίστευτες ταξιδιωτικές εμπειρίες που αξίζει να ζήσεις!