Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί μας εκνευρίζει η κολλητή σου

Δεν συμβαίνει πάντα, εκτός από ποτέ. Δηλαδή μας εκνευρίζει πάντα…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί μας εκνευρίζει η κολλητή σου



Η σχέση ενός άντρα με μια γυναίκα έχει πολλές παραμέτρους. Μια εκνευριστική είναι αυτή που λέγεται «η κολλητή». Σου.

Προσοχή: Είναι το άτομο κλειδί στην σχέση σου. Και η μάνα σου είναι αλλά άλλο κεφάλαιο αυτό. Αν σε πάρει με καλό μάτι, έχει καλώς, μπράβο. Αλλά το θέμα είναι πως η τύπισσα χώνεται πάντα εκεί που δεν την σπέρνουν και μαζί σπέρνει και την διχόνοια.

Όταν λοιπόν την φλερτάρεις, η γνώμη της κολλητής (της) είναι αυτή που θα καθορίσει αν θα τα φτιάξετε ή όχι. Επίσης είναι η ίδια που θα σου σπάσει τα νεύρα, γιατί θα κάνει ό,τι θέλει με χειρουργική ακρίβεια και δεν θα πάρει χαμπάρι το ταίρι σου. Εσύ πάλι που θα πάρεις, γίνεσαι ο κακός της υπόθεσης.

Επίσης η κολλητή της είναι εκείνη που μπορεί να διαδώσει και έναν αστικό μύθο. Γιατί οι γυναίκες μιλάνε για όλα. Όλα. Οπότε αν κάτι κάνεις κάτι στραβά στο κρεβάτι (ναι θα κάνεις, δεν είσαι ο Ron Jeremy-μην το googlάρεις) μάντεψε ποια φήμη θα σου βγει. Μην κρύβεσαι, δεν υπάρχει λαγούμι.

Ναι, μην αρχίσεις τις υστερίες. Μαζί με την κοπέλα, πάει και η κολλητή της. Η οποία δεν αργεί να σου σκάψει έναν λάκκο (μακριά από μας) που πέφτει μέσα μέχρι και νταλίκα. Και σε περίπτωση απιστίας της, μάντεψε ποια είναι από πίσω! Ναι, φίλε! Καλά κατάλαβες…

Τι πρέπει να κάνεις; Δώσε βάση…

Η Taylor Swift είναι φίλη με όλο το σύμπαν. Μέχρι και ο σκύλος μου την βλέπει στην τηλεόραση και κουνάει την ουρά. Τι κάνει το ξανθό λελέκι από τις ΗΠΑ; Ξέρει να παίζει πολύ καλά το management. Εεε, θα το κάνεις και εσύ.

Όταν την γνωρίσεις θα είσαι κύριος. Δεν θα κάνεις σχόλια. Δεν θα γκρινιάζεις «Πάλι η κολλητή σου χώρισε; Πάλι σε θέλει; Πάλι για καφέ πάτε; Πάλι βρήκε άλλον γκόμενο;». Ξέρεις τι θα κερδίσεις; Απλά να είσαι ο μίρλας, να την τσαντίσεις (και την μια και την άλλη) και να πάρεις τέτοιο σουτ που ούτε ο Ρο(υ)μπέρτο Κάρλος δεν το έπιανε.

Στηρίζεις την κολλητή. Δείχνεις κατανόηση και όταν έχει άλλον σύντροφο εννοείται πως δεν λες ατάκες του στυλ «Θυμάμαι πως τότε στα Εξάρχεια είχε φύγει με έναν άγνωστο από το μπαρ» ή «και οι προηγούμενοι 10 που γνώρισα ήταν τα καλύτερα παιδιά». Άντρας είσαι, όχι κατίνα.

Οπότε την κάνεις φίλη. Μην της γνωρίσεις κάποιον φίλο σου γιατί όταν χωρίσει μάντεψε τι θα συμβεί. Ότι ανάμεσα σε ανθρώπους που κρατούν όπλα και σε εκείνους που δεν κρατούν. Ναι, το όπλο το έχει εκείνη και είναι η κοπέλα σου.

Και στο τέλος παίζει να καταλήξεις να την γουστάρεις, γιατί άντρας είσαι και ξέρουμε όλοι πως ότι είναι κοντά και εκκρίνει θηλυκή φερομόνη γίνεται στόχος.

Και επειδή υπάρχουν οι εξαιρέσεις με τις πολύ καλές κολλητές που τις αγαπάμε όλοι ένα… τσικ περισσότερο, έχουν κουλ φίλες που μας αρέσουν. Γιατί αν είναι τόσο κουλ το αντικείμενο του πόθου, άλλο τόσο κουλ είναι και η κολλητή της και για αυτό κάνουν παρέα.

Οπότε φιλαράκι, πρόσεξε με ποιον τα έχεις καλά γιατί η γκρίνια θα σε οδηγήσει σε ένα μέρος όπου θα υπάρχει τόση πολύ αγάπη και έρωτας… Από τους γύρω σου, γιατί εσύ θα είσαι μπάκουρος!

Διάβασε ΕΔΩ γιατί δεν τηλεφωνούμε μετά το σεξ

Δες ΕΔΩ όσα δεν θέλει κανείς άντρας να τον ρωτά μια γυναίκα

Διάβασε ΕΔΩ τι κοιτάζουν οι άντρες στις γυναίκες (δεν πάει ο νους σου)