Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες, τι θέλετε επιτέλους;

Όποιος βρει τι σκέφτεται και τι θέλει μια γυναίκα κερδίζει και ένα κουλούρι. Φτιαγμένο από υλικά από τον πλανήτη Άρη…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες, τι θέλετε επιτέλους;



Ο γυναικείος εγκέφαλος είναι πολύπλοκος. Ο κύβος του Ρούμπικ (αυτό το σπαστικό πράγμα με τα χρώματα) μοιάζει μπροστά του σαν παιχνίδι για μωρά. Αλλά ξέρει τι θέλει; Γιατί ό,τι του δίνεις το απορρίπτει. Και γκρινιάζει όταν δεν το έχει. Ναι, γυναίκες όλου του πλανήτη. Δεν ξέρετε τι θέλετε…

Του Δημήτρη Δρίζου

Το όλο θέμα είναι βγαλμένο από την καθημερινότητα. Μια γυναίκα ζητάει από έναν άντρα ασφάλεια, αγάπη και στοργή. Μόλις τα πάρει θα ζητάει κάτι άλλο. Μόλις πάρει και το άλλο θα ζητάει το παράλλο. Και στο τέλος θα παρατήσει τον άντρα που τα έδωσε και θα πάει σε κάτι αντίθετο. Τι; Υπερβολικός; Αλήθεια; Για συνέχισε να διαβάζεις…

Μια γυναίκα θέλει τον άντρα «αλήτη». ΟΚ, τον θέλει. Τα φτιάχνει με τον Μπούκερ (αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Μπούκερ τότε είμαι αρκετά μεγαλύτερος), αλλά μετά από ένα μήνα δεν της αρέσει ο αλήτης. Γιατί της φέρεται άσχημα. Στην αρχή γοήτευε αλλά μετά… κούρασε. Τι κάνει; Ψάχνει τον αγαπούλη!

Βρίσκει τον αγαπούλη και λίγο αργότερα βαριέται και αυτόν επειδή είναι πολύ τρυφερός και ρομαντικός και μελό. Ναι, θα ζητήσει ξανά τον… παραπάνω!

Αν δεν έχεις λεφτά, σου πετάει την ατάκα "η ευτυχία δεν έρχεται με τα λεφτά". Αλλά σε παρατάει για άλλον με λεφτά. Και τελικά ανακαλύπτει πως (ναι καλά μάντεψες) τα λεφτά δεν την κάνουν ευτυχισμένη!

Οπότε ξέρει τι θέλει; Όχι. Θα μάθει; Όχι. Γιατί όταν έχει τον καλό, θέλει τον κακό. Όταν έχει τον κακό θέλει τον καλό. Θέλει να της μιλάς γλυκά, σε λέει γλυκανάλατο. Θέλει να της μιλάς απότομα, σε λέει επιθετικό. Τέτοιες απόψεις φέρνουν και τα γκάλοπ που λένε «Κατάλληλος πρωθυπουργός Σαμαράς, κατάλληλο κόμμα να κυβερνήσει ΣΥΡΙΖΑ»!

Και για να μην ευλογώ και τα (τριών ημερών) γένια μου, κάπως έτσι είμαστε και εμείς οι άντρες. Σε τόσο μεγάλο βαθμό όχι. Ένας άντρας θέλει μια γυναίκα να τον γοητεύει. Να είναι δυναμική και καλή στο κρεβάτι χωρίς ταμπού. Εγώ ας πούμε, θέλω μια ψηλή, με μαύρα ίσια μαλλιά, με χιούμορ. Αυτό θέλω και όταν θα το έχω θα είμαι τρισευτυχισμένος. 

Μια γυναίκα απλά δεν ξέρει τι θέλει. Μπερδεύεται. Θέλει το ένα, θέλει και το άλλο. Και ένας άντρας από ένα σημείο και μετά ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει. Έτσι είναι. Αν είναι ρομαντικός, είναι. Δεν θα μεταμορφωθεί σε Ράμπο 1,2,3 και 4 σε μια ώρα. Αν είναι αγενής και αλήτης στους τρόπους θα μείνει έτσι.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί ο γυναικείος εγκέφαλος, προφανώς κουράζεται εύκολα. Θέλει αυτό που δεν μπορεί να έχει. Όταν το αποκτά, θέλει αυτό που έχασε. Και όταν το έχει ξανά, ψάχνει κάτι άλλο που θα τον συναρπάσει. Τι γίνεται τότε; Ο κόσμος χωρίζει, όχι πάντα με καλό τρόπο. Και όταν είναι παντρεμένος κάπως έτσι χαλάει ένα σπίτι.

Το καλύτερο που έχει να κάνει ένας άντρας είναι να προσευχηθεί να πέσει σε γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Ναι, οι πιθανότητες είναι μια προς ένα… δισεκατομμύριο. Γιατί μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει είναι είδος προς εξαφάνιση και συνήθως… κατειλημμένο! Από εκεί και πέρα, πρέπει ένας άντρας να μην έχει δεδομένη την σύντροφο του. ΠΟΤΕ. Νόμος. Γιατί αυτό θα επισπεύσει την διαδικασία.

Τώρα αν αρχίζουν όλες οι γυναίκες και ξέρουν τι θέλουν τότε είναι σημάδι της Αποκάλυψης! Οπότε, πιάστε τα βουνά…