Που θα πας για καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα

Το επιβάλλει η ημέρα να αλλάξεις παραστάσεις.
Που θα πας για καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα



Δεν έχει σημασία αν η 'άδεια σου έχει ξεκινήσει ή όχι. Σημασία έχει ότι σήμερα θα δεις θάλασσα. Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα.

Balux Cafe |Γλυφάδα
Στην Λεωφόρο Ποσειδώνος βρίσκεται εδώ και κάποια χρόνια ο απόλυτος προορισμός για καφεδάκι δίπλα στο κύμα. Αν πας μέχρι εκεί, κάνε υπομονή κανένα 20λεπτο (περίπου τόσο θα χρειαστείς για να βρεις να κάτσεις), γιατί αξίζει τον κόπο. Πολύ ωραίος, τεράστιος χώρος αλλά τόσο cozy και άνετος που θα  περάσεις σούπερ. Πηγαίνετε μεγάλη παρέα και αράξτε στις μαξιλάρες. Πασάδες σήμερα το απόγευμα.

Waffle House |Βουλιαγμένη
Ειδικά αν έχεις λιγούρα. Θα πας κυρίως για βάφλα (το προδίδει και το όνομά του) αλλά στην πιο «προχωρημένη» εκδοχή της. Παράλληλα μπορείς να απολαύσεις και το καφεδάκι σου στα έξω τραπεζάκια. «Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος» πάντα. Και απίστευτο γλυκό και θέα θάλασσα.

Del Mar |Πόρτο Ράφτη
Στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ένα καφέ που έχει σημαδέψει τα καλοκαίρια μας στην περιοχή. Αυτό είναι το Del Mar. Οι φοίνικες κάνουν το τοπίο εξωτικό, οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί δημιουργούν πολύ ευχάριστο κλίμα και μετά μπορείς να πας και στο λιμάνι για φαγητάκι.

Μοοrings| Mαρίνα Βουλιαγμένης
Αυτό που λέμε μπαλκόνι στη θάλασσα; Στο Moorings θα ζήσεις αυτό ακριβώς. Η τοποθεσία του είναι εντυπωσιακή και η θέα του εντυπωσιακότερη. Ο ορισμός του «ατενίζοντας το πέλαγος».

Ιστιοπλοϊκός όμιλος | Πειραιάς
Old time classic. Αν έχεις καιρό να κατέβεις προς Πειραιά, να η ευκαιρία. Θα πιεις το καφεδάκι βλέποντας τη θάλασσα και κάνοντας ένα flashback στα νεανικά σου χρόνια. Τότε που «σάλπαρες» προς τα κάτω κάτι κυριακάτικα πρωινά.