Σέσουλα: Το παντοπωλείο που θα βρεις τα πάντα για υγιεινή διατροφή

Εδώ και τέσσερα χρόνια μας "τροφοδοτεί" με τα πιο επιλεκτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.
Σέσουλα: Το παντοπωλείο που θα βρεις τα πάντα για υγιεινή διατροφή



Οι άνθρωποι της Σέσουλας, πιάνοντας την διατροφική τάση της εποχής για "επιστροφή στη φύση", αποφάσισαν το 2011 να ασχοληθούν με ό,τι αφορά τα υγιεινά προϊόντα. Εν μέσω κρίσης, άνοιξαν ένα μικρό μαγαζάκι στην οδό Πατησίων και έκτοτε μας παρέχουν καλούδια από την ελληνική γη και όχι μόνο.

Στη Σέσουλα θα βρεις σχεδόν τα πάντα. Δημητριακά, αποξηραμένα φρούτα, βιολογικά τρόφιμα, ξηρούς καρπούς, όσπρια και ρύζια ελληνικής προελεύσεως, μανιτάρια, σάλτσες βιολογικές, άλευρα για να φτιάξεις το δικό σου ψωμί, ταχίνι, μέλι, φυσικά γλυκαντικά, παραδοσιακά γλυκά και μαρμελάδες. Άπειροι μικροί θησαυροί στα ράφια του παντοπωλείο, για να αγοράσεις με την σέσουλα.

Ακολουθώντας την εποχή τους, οι άνθρωποι του μαγαζιού, διατηρούν e-shop, μέσω του οποίου μπορούν να ψωνίσουν πελάτες από όλη την Ελλάδα. Εκεί θα δεις και τρόφιμα σπάνια.

Ήξερες, για παράδειγμα, τι είναι η αρώνια η μελανόκαρπη (black chokeberry); Μάθε λοιπόν, ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά που κυκλοφορούν (για πολλούς καλύτερο και από τα κοινά πλέον, cranberries), περιέχοντας πέντε φορές περισσότερες  πολυφαινόλες από το σταφύλι, υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Τέτοια παράξενα προϊόντα μαζί με άλλα πιο συνηθισμένα ή ακόμα πιο παράξενα, θα βρεις αν κατηφορίσεις προς Πατησίων ή αν κάνεις απλώς ένα κλικ εδώ.