Brooklyn, The Taste Factory, στο Χαλάνδρι: Λαχταριστό μενού με νεοϋρκέζικη διάθεση

Πήγαμε στο νέο hot spot του Χαλανδρίου και δοκιμάσαμε hot pork και λαχταριστό cheesecake
Brooklyn, The Taste Factory, στο Χαλάνδρι: Λαχταριστό μενού με νεοϋρκέζικη διάθεση



Σιδεροκατασκεύες, γκράφιτι, καναπέδες που παραπέμπουν σε αμερικάνικο diner και φυσικά ένα μενού με πολλές θερμίδες. Το Brooklyn, The Taste Factory άνοιξε μόλις στις 26 Δεκεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι έχει πολλά ακόμα να μάθει και του συγχωρούμε τυχόν γευστικές παραφωνίες.

Το εσωτερικό του μαγαζιού είναι άνετο και με αρκετό χρώμα, αλλά το παιχνίδι αναμένεται να γίνει στον εξωτερικό και ακόμα υπό κατασκευή χώρο. Οι σιδερένιες κατασκευές θυμίζουν όντως Brooklyn και σε προδιαθέτουν για burger, μπύρα και cheesecake. Εκτός από burger, που μεταξύ μας δεν παρακάμπτεται αφού καλύπτει σχεδόν το 80% του μενού, θα βρεις κοτόπουλο, σαλάτες και siders. Θα βρεις όμως και το φανταστικό Hot pork που πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις. Πατάτες νόστιμες και φρέσκες, κάτι πολύ βασικό όταν μιλάμε για συνοδευτικό burger.

Κράτησε χώρο για το τέλος γιατί ακολουθεί cheesecake με μπισκότο πολύ τραγανό και πετυχημένο, το οποίο έρχεται στο τραπέζι σου σκέτο με τα toppings ξεχωριστά. Ο σεφ προτίμησε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα, συνδυάζοντας το γλυκό με σοκολάτα, κρέμα μήλου και μαρμελάδα ντομάτας. Θα πρότεινα να το ξανασκεφτεί γιατί ενώ και τα τρία είναι αρκετά νόστιμα μόνα τους, το συγκεκριμένο cheesecake τρώγεται καλύτερα σκέτο.

Οι τιμές είναι λογικές, το προσωπικό φιλικό και χαμογελαστό και η ομάδα που έστησε το μαγαζί κυνηγάει τις καλές πρώτες ύλες και την εξέλιξη. Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός, το Χαλάνδρι θα μεταμορφώνεται όλο και περισσότερο σε Brooklyn.

 

P.S. Τις Κυριακές το μαγαζί σερβίρει brunch.

Info

Α.Παράσχου 8 και Β. Γεωργίου, Χαλάνδρι

21 3035 1374