Εφάρμοσε το διαίρει και βασίλευε...στην ντουλάπα σου

Ιδέες και λύσεις για να οργανώσεις εύκολα τις ντουλάπες σου και για να μην αναβάλλεις συνέχεια αυτό το project.
Εφάρμοσε το διαίρει και βασίλευε...στην ντουλάπα σου



Η καλή οργάνωση της ντουλάπας σου είναι το άλφα και το ωμέγα για την διευκόλυνσή σου. Μπορεί ακόμα να συμβάλλει και στη μείωση του καθημερινού άγχους. Μία καλά οργανωμένη ντουλάπα μπορεί να κάνει το πρωινό ξύπνημα ευκολότερο, αφού προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ρούχα και αξεσουάρ, χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσεις  πολύ χρόνο για να τα βρείς.
 
Προμηθεύσου με τις σωστές κρεμάστες
Η σωστή οργάνωση είναι ο δρόμος προς την διευκόλυνσή σου. Γι' αυτό τοποθέτησε  ρούχα και αξεσουάρ με τέτοιο τρόπο ώστε να τα βλέπεις όλα. Με αυτό τον  τρόπο  θα μπορείς το πρωί που ντύνεσαι να κάνεις καλύτερες επιλογές γιατί θα έχεις τα πάντα μπροστά σου. Αγόρασε κρεμάστρες που είναι  ειδικές για παντελόνια, για φορέματα, για αξεσουάρ για να μπορέσεις να εξοικονομήσεις  χώρο.
 
Επέλεξε τι θα κρατήσεις και τι θα πετάξεις
Υπάρχουν κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου που είναι διαχρονικά γιατί έρχονται και παρέρχονται στη μόδα. Για όλα τα υπόλοιπα, όμως θα πρέπει να αναρωτηθείς αν σου κάνει ακόμα, αν είναι άνετο, αν το έβλεπες σήμερα σε μια βιτρίνα θα το αγόραζες ξανά; Αν κάποια από τις απαντήσεις είναι όχι...τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξεφορτωθείς.
 
Πάρε και μία δεύτερη γνώμη
Όπου δεύτερη γνώμη, εννοείται ότι είναι η κολλητή σου που μπορεί με απόλυτη ειλικρίνεια να σου πει τι να πετάξεις. Οι "ενισχύσεις" που κάλεσες θα σε βοηθήσουν στο γρήγορο ξεκαθάρισμα.
 
Χώρισε  τα ρούχα σου κατά χρώμα και είδος
Αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στην εξοικονόμηση χώρου και χρόνου όταν θα θέλεις να ετοιμαστείς. Ένα καλό tip είναι να αποθηκεύσεις  τα πουλόβερ σου  σε κουτιά για να αποφύγεις  τον υπερβολικό όγκο που δημιουργείται βάζοντάς τα το ένα πάνω στο άλλο.
 
Εκτόπισε τα εποχιακά σου ρούχα 
Εάν η ντουλάπα σου δεν είναι αρκετά μεγάλη, θα χρειαστεί να διαχωρίσεις τα εποχιακά σου ρούχα, βάζοντας τα εκτός εποχής σε θήκες, σε μια αποθήκη ή κάτω από το κρεβάτι σου.
 
Κάνε και για σένα κάτι. Φτιάξε μόνη σου μάσκα μαλλιών για υγιή και λαμπερά μαλλιά!