DIY: 9 όμορφοι τρόποι να αποθηκεύσεις τα καλλυντικά σου

Deco και ομορφιά μαζί...
DIY: 9 όμορφοι τρόποι να αποθηκεύσεις τα καλλυντικά σου



Έχεις αμέτρητα καλλυντικά και προιόντα ομορφιάς; Τότε είσαι στο σωστό άρθρο, αφού σήμερα θα μάθεις και θα δεις έξυπνους και όμορφους τρόπους αποθηκεύσης που και την ζωή σου θα κάνουν καλύτερη αλλά και τον προσωπικό σου χώρο. Είσαι έτοιμη να τα δεις παρακάτω;

1. Σε ένα βαζάκι από κερί που έχει τελειώσει, καθάρισε το και αποθήκευσε μέσα όλα σου τα πινέλα. Chic και έξυπνη επιλογή!

2. Είχες σκεφτεί ποτέ στο βάζο με τα κουλουράκια σου, να βάλεις όλη την συλλογή με τα μανό σου; Ένα για κάθε μέρα λοιπόν!

3. Άλλη μια ιδέα για την αποθήκευση των μανό σου (ειδικότερα για εσένα που έχεις μια τεράστια συλλογή) είναι τα βάλεις σε μικρά ραφάκια και γύρω από εκεί να καρφώσεις μια χρυσή και vintage κορνίζα. Υπέροχο;

4. Αυτό δεν το έχεις ξανακούσει! Βάλε μικρά μαγνητάκια πίσω από τα αγαπημένα σου καλλυντικά και τοποθέτησε τα σε ένα σικάτο μαγνητικό τοίχο!

5. Αν σου περισσεύουν ταψάκια ίδιου μεγέθους, τότε μην αντισταθείς να βάλεις όλα τα κραγιόν και τα lipgloss σου. Και όλα αυτά σε ένα συρτάρι!

6. Πάρε μια παπουτσοθήκη που κρεμιέται πίσω από την πόρτα και μέσα στις θήκες τοποθέτησε βούρτσες, λακ και ότι άλλο σχετίζεται με την περιποίηση μαλλιών. Την επόμενη φορά που θα φτιάξεις τα μαλλιά σου, όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα!

7. Σίγουρα έχεις μια θήκη για κρασιά που δεν έχεις τι να την κάνεις. Έως τώρα, αφού όλες οι λακ και οι αφροί μαλλιών θα βρουν επιτέλους την θέση τους.

8. Έχεις χιλιάδες σκιές ματιών και δεν ξέρεις τι να τις κάνεις; Η λύση είναι μια, βάλε μια- μια σκιά σε θήκη για παγάκια και ξεφορτώσου άλλο ένα πονοκέφαλο!

9. Last but not least, αν είσαι fan των αρωμάτων και θες και τα μπουκαλάκια τους να κοσμούν τον χώρο σου, βάλε όλα τα αρώματα σου πάνω σε ένα stand για μπαχαρικά!

Τι λες; Τέλειες ιδέες;

Σέξι την άνοιξη; Μάθε εδώ, πως θα μακρύνεις τα μαλλιά σου πιο γρήγορα!