Diy: 5 ανέξοδοι τρόποι να ανανεώσεις το τζιν σου

Και είναι όλοι πανεύκολοι
Diy: 5 ανέξοδοι τρόποι να ανανεώσεις το τζιν σου



Ωραία τα diy αλλά είναι ακόμα ωραιότερα όταν έχουν να κάνουν με ανανεώσεις ρούχων. Όπως και να το κάνουμε κορίτσια είμαστε και έρχεται πάντα εκείνη η στιγμή που ακόμα και τα αγαπημένα μας τζιν σορτς ή παντελόνια τα βαριόμαστε. Και κάπου εδώ η φαντασία και οι χειροτεχνίες κάνουν την εμφάνιση τους και γίνονται ένα έτσι ώστε τα μεταμορφώσετε τα τζιν σας με τον εντυπωσιακό, γρήγορο και ανέξοδο τρόπο.

5 diy για άμεση ανανέωση των τζιν :

Diy 1 :

Πριν βάλεις τα γάντια σου, πάρε ένα ανοχτόχρωμο τζιν και δέστο ακανόνιστα με ένα λάστιχο. Έπειτα βύθισε στο νερό με ένα χρώμα μέσα της επιλογής σου και άφησε το περίπου 1 ώρα. Το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό και φυσικά μοναδικό.

Diy 2 :

Σου έχουν μείνει διάφορες κορδέλες από από παγιέτες ότι άλλο υλικό; Τέλεια, μέτρησε πόσα κομμάτια χωρούν στις πίσω τσέπες, κόψε τα σωστά μεγέθη και κόλλησε τα με ειδική κόλλα για ρούχα και υφάσματα.

Diy 3 :

Ρομαντικά κορίτσια ενωθείτε! Κόψτε με ένα κόπιδι καρδιές (σε όποιο μέγεθος θέλετε), χρησιμοποιείστε το ως στένσιλ πάνω στο τζιν παντελόνι και με ένα πινέλο ή σφουγγάρι βάψτε την καρδούλα. Υπέροχο;

Diy 4 :

Αν δεν έχετε στην κατοχή σας τζιν φθαρμένο παντελόνι ή σορτς με έντονα σκισίματα, τότε ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα, από τα χεράκια σας. Με μια κιμωλία ζωγραφίστε την περιοχή πάνω στο παντελόνιπου επιθυμείτε και με ένα ψαλίδι κόψτε όσα ανοίγματα θέλετε. Στην συνέχεια μην σταματάτε να τραβάτε τις κλωστές που προεξέχουν μέχρι να σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα.

Diy 5 :

Στο τελευταίο diy τα παλιά ρούχα ή ακόμα και σεντόνια, θα σας φανούν απαραίτητα μιας και από αυτά θα δημιουργήσετε το πιο ιδιαίτερο και πολύχρωμο τζιν. Κόψτε ακανόνιστα κομμάτια και ράψτε τα όπου εσείς θέλετε.

Eύκολα; Περιμένουμε τις δικές σας δοκιμές!

Διάβασε εδώ 7 fashion αλήθειες που μάθαμε από την Alexa Chung για το denim.