Η κλήρωση για το δώρο των αγαπημένων μας Άρλεκιν έγινε!

Μήπως είσαι εσύ μία από τις τρεις νικήτριες;
Η κλήρωση για το δώρο των αγαπημένων μας Άρλεκιν έγινε!



Μετράνε 65 χρόνια σε όλο τον κόσμο και 35 στην Ελλάδα και αυτό δεν είναι τυχαίο: τα Άρλεκιν είναι ταυτισμένα με την έννοια του happy end, εκφράζουν την ανάγκη που έχουμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε με πάθος! 

Η πρώτη που αντιλήφθηκε αυτήν την ανάγκη, ήταν η σύζυγος του εκδότη της Harlequin, Richard Bonnycastle, Mary, η οποία το 1964 παρατήρησε την πρωτοφανή επιτυχία που σημείωναν αυτά τα «όμορφα μικρά βιβλία με το ευτυχισμένο τέλος», όπως αποκάλεσε τα αισθηματικά μυθιστορήματα που εξέδιδαν μέχρι τότε και υποστήριξε ότι θα έπρεπε να ρίξουν το βάρος του εκδοτικού τους προγράμματος σ’ αυτά. ΄Ετσι, η Harlequin, που είχε ιδρυθεί το 1949 στο Γουίνιπεγκ του Καναδά και εξέδωσε μεταξύ άλλων, τα πρώτα γυναικεία μυθιστορήματα, από το 1964 επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην έκδοση των Άρλεκιν. 

Ποια καλύτερη ευκαρία,λοιπόν, να μοιραστείς την πιο όμορφη στιγμή του δικού σου love story, από την γιορτή των ερωτευμένων!

Έλαβες μέρος στον διαγωνισμό μας κάνοντας share την ατάκα που σου είπε όταν τον ερωτεύτηκες και τώρα μπορείς να δεις αν είσαι μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν από μία συνδρομή Άρλεκιν! 

Την ετήσια συνδρομή Άρλεκιν κερδίζει η Δήμητρα Κούλαλη (το μήνυμά της ήταν: "Μιλήσαμε και οι δύο για τους χωρισμούς μας. Είμαστε μαζί 21 χρόνια κι εύχομαι να είμαστε για πολλά ακόμα")

Την εξάμηνη συνδρομή Άρλεκιν κερδίζει η Αγγελική Γαλάνη (το μήνυμά της ήταν: "Θα' μαι πάντα δίπλα σου ακόμα κι αν εσύ δεν με βλέπεις ....." αυτό είχε πει...).

Την τρίμηνη συνδρομή Άρλεκιν κερδίζει η Χριστίνα Παπαδοπούλου (το μήνυμά της ήταν: "Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ιδιαίτερος." Αυτή είναι η ατάκα που μ' έκανε να ερωτευτώ τον άντρα μου").

Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του followme.gr στο Facebook για να βλέπεις πρώτη όλους τους διαγωνισμούς!