Η κλήρωση για το Coolpad Modena, το πιο cool κινητό της αγοράς έγινε!

Μήπως είσαι εσύ ο τυχερός;
Η κλήρωση για το Coolpad Modena, το πιο cool κινητό της αγοράς έγινε!



Η κλήρωση έγινε! Ο μεγάλος τυχερός για το κινητό τηλέφωνο είναι ο Κωνσταντίνος Καρακόπουλος ο οποίος παρέλαβε κιόλας το δώρο του! Την επόμενη φορά μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός. Stay tuned!  

 Ένα από τα 10 κορυφαία brands του κόσμου - σημείωσε πως στην παγκόσμια αγορά διακινούνται περίπου 1.000 μάρκες smartphone!- ήρθε πριν λίγο καιρό στην Ευρώπη και έκανε αίσθηση.

Ο λόγος για την Coolpad, τον τέταρτο μεγαλύτερο κατασκευαστή κινητών και το έβδομο μεγαλύτερο brand για smartphone παγκοσμίως, η οποία είναι κύριος παίκτης στην αγορά από το 2003. Η Coolpad παραμένει Cool δίνοντας έμφαση σε υλικά και σχεδιασμό και παρέχοντας μια κορυφαία εμπειρία για κάθε χρήστη. Και αυτό, γιατί η εταιρεία θεωρεί ότι τα smartphones είναι βασικό κομμάτι του τρόπου ζωής μας και για τον λόγο αυτό δίνει τη δυνατότητα στον κάθε χρήστη να προσωποποιήσει τη συσκευή του.

Δεν είναι τυχαίο πως ο μεγαλύτερος online video streamer της Κίνας, LeTV (www.letv.com), αγόρασε στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ μετοχές αξίας  $350 εκατομμύριων δολαρίων από την εταιρεία παραγωγής smartphone Coolpad LTD και έγινε έτσι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας με ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Το περιεχόμενο του LeTV, διαθέσιμο στο μέλλον σε συσκευές Coolpad, όχι μόνο θα επιτρέψει στον τελικό χρήστη να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του ως μια τηλεόραση, αλλά το περιεχόμενο της υπηρεσίας αυτής θα καταστεί ακόμη πιο σημαντικό.

Μπορεις να δεις τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου ΕΔΩΘα ξετρελαθείς! 

Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του followme.gr στο Facebook ή ακολούθησε το hastag #followme4Xmas για να βλέπεις πρώτη όλους τους διαγωνισμούς!