Διαγωνισμός: Διεκδίκησε 10 σετ περιποίησης και μανό Oriflame σε τέλεια χρώματα!

Το #Followme σου δίνει την δυνατότητα να έχεις υπέροχα νύχια αυτό το καλοκαίρι! Θα είσαι μία από τις 10 τυχερές;
Διαγωνισμός: Διεκδίκησε 10 σετ περιποίησης και μανό Oriflame σε τέλεια χρώματα!



Αφήστε τα χέρια σας να μιλήσουν για εσάς, καθώς στο επίκεντρο αυτό το καλοκαίρι είναι τα έντονα χρώματα που τραβούν τα βλέμματα. H Oriflame προσφέρει σε 10 τυχερές φίλες μας από μία ολοκληρωμένη περιποίηση χεριών καθώς και τις must νέες αποχρώσεις για το φετινό καλοκαίρι που απογειώνουν το στυλ σας είτε φοράτε ένα καφτάνι είτε ένα απλό μαύρο τοπ.

Το σετ περιλαμβάνει:

- The ONE Long Wear Nail Polish - Βερνίκι Νυχιών Long Wear The One - 4 βερνίκια νυχιών στις πιο trendy αποχρώσεις. Με τεχνολογία Expert Gel για σταθερό αναλλοίωτο χρώμα και λάμψη για 14 ημέρες. Το τελευταίας τεχνολογίας πινέλο τους εγγυάται εφαρμογή ακριβείας και τέλειο αποτέλεσμα .

- The ONE Cuticle Cream - Κρέμα για τα Πετσάκια The ONE - Πολυτελής κρέμα για τα νύχια και τα πετσάκια που αναζωογονεί και ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα και τα πετσάκια. Ειδική σύνθεση με μοναδικό Βούτυρο Καριτέ, Υαλουρονικό οξύ και Γλυκερίνη για απαλά, ενυδατωμένα και περιποιημένα πετσάκια. Με πλούσιο άρωμα αμυγδάλου.

- The ONE Cuticle Scrub - Πήλινγκ για τα Πετσάκια The ONE - Ένυδατικό και απαλυντικό gel με μικροπέρλες που απομακρύνουν την ξηρή και άγρια επιδερμίδα γύρω από τα νύχια. Με ενυδατικό εκχύλισμα Κόκκινης Άλγης και Έλαιο Jojoba που απαλύνει και θρέφει την περιοχή γύρω από τα νύχια, 7 ml.

- The ONE Base & Top Coat – Βάση και Top Coat The ONE - Βάση και γυαλιστικό που προστατεύει, σκληραίνει, δυναμώνει και χαρίζει λείο και λαμπερό αποτέλεσμα. Επίσης, διατηρεί προστατεύει και παρατείνει τη διάρκεια του χρώματος.

- SoftCaress Protecting Hand & Nail Cream - Κρέμα Χεριών & Νυχιών SoftCaress - Ελαφριά κρέμα χεριών που θρέφει και ενυδατώνει τα χέρια και τα νύχια και απορροφάται τέλεια. Με ενυδατικό Έλαιο Μακαντάμια που προστατεύει από την ξηρότητα, αφήνοντας τα χέρια και τα νύχια υγιή και ενυδατωμένα χωρίς λιπαρή αίσθηση, 100 ml.

Πώς θα πάρεις μέρος στον Διαγωνισμό

Για να πάρεις μέρος θα πρέπει να σχολιάσεις το post του διαγωνισμού μας στο facebook χρησιμοποιώντας και το hashtag #followmecontest. Για να δεις το post πάτησε ΕΔΩ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου και οι 10 νικήτριες θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (inbox) για τις λεπτομέρειες παραλαβής των δώρων της.

Για να δείτε τους όρους τους διαγωνισμού πατήστε ΕΔΩ.