Ben Stiller-Owen Wilson: Γίνονται μοντέλα στο fashion show του Valentino και προωθούν το Zoolander2

Δείτε τους στις πρώτες επίσημες εικόνες από το sequel της ταινίας
Ben Stiller-Owen Wilson: Γίνονται μοντέλα στο fashion show του Valentino και προωθούν το Zoolander2



Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε fashion show του Valentino, όμως είμαι σίγουρη ότι οι θεατές δεν περιμένουν να δουν τους ήρωες από την πιο αστεία και ανεκδίηγητη ταινία μόδας ως μοντέλα με τις πυτζάμες τους. Από την άλλη, μόδα είναι αυτή. Όλα μπορούν να συμβούν.

Από χθες το βράδυ τα social media έχουν κυριολεκτικά βουήξει με μια μόνο είδηση. Ο Ben Stiller και ο Owen Wilson περπάτησαν στον διάδρομο του fashion show του Valentino, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι και το έκαναν υποδυόμενοι τους ήρωες του Zoolander, Derek και Hansel. Υπό την μουσική του 80s“Don’t You Want Me”  των Human League οι δυο ηθοποιοί περπάτησαν με το ύφος και την υπεροψία ενός μοντέλου, συναντήθηκαν στο κέντρο και ύστερα από τις κατάλληλες πόζες, απομακρύθηκαν από το show, αφού όμως πρώτα είχαν ξεσηκώσει όλους τους θεατές.

Το sequel της ταινίας, που έπαιζε με την ιδέα ότι τα supermodels είναι χαμηλότερου IQ,  βέβαια είχε ανακοινωθεί εδώ κι ένα χρόνο, αλλά κάπου το είχαμε ξεχάσει και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να μας το θυμήσουν. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2016 και θα είναι all time cast, με την Penelope Cruz να συμμετέχει, τον Will Ferrell να επιτρέφει και τον Justin Theroux (ξέρετε, αυτόν της Jennifer Aniston) να σκηνοθετεί.