Τοξότες και Ιχθύες τι φάση; Μήπως να κάνετε comeback στα ερωτικά σας;

Κριοί και Υδροχόοι είστε στον κόσμο σας!
Τοξότες και Ιχθύες τι φάση; Μήπως να κάνετε comeback στα ερωτικά σας;



Το πλανητικό σκηνικό είναι normal. Όχι για πολύ και όχι όπως φαντάζεστε. Διότι όλα είναι θέμα χειρισμού. Στην αστρολογική γλώσσα μιλάμε για μια ισχυρή έκρηξη συναισθημάτων. Αν μπορείς να το κοντρολάρεις τότε όλα καλά!

ΚΡΙΟΣ: Είσαι μέσα σε όλα. Τα κάνεις όλα χωρίς γκρίνια και περνάς καλά. Έχεις βρει τους ρυθμούς σου και δεν έχεις πρόβλημα σε τίποτα. Όλα πάνε μια χαρά.
Tip: Είναι λες και κάποιος σου έχει στρώσει ένα χαλάκι.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακολούθα το ένστικτό σου! Τι σου λέει; Τι θα σε κάνει happy; Μην κάνεις υπομονή για τίποτα. Κάνε ότι νιώθεις.
Tip: Άφησε την ζωή να σε οδηγήσει εκεί που πρέπει. Κλισέ αλλά ισχύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι εξωστρεφής, κάνεις νέους φίλους, σχέδια. Βγαίνεις και είσαι ανοιχτή σε όλα. Δεν σε νοιάζει τίποτα. Απλά κάνεις ότι σου έρθει.
Tip: Μείνε αισιόδοξη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Eίσαι λίγο στα χαμένα αυτό το διάστημα. Είσαι κυκλοθυμική και δεν ξέρεις τι σου γίνεται αλλά και τι θέλεις γενικότερα. 
Tip: Μην τα βλέπεις όλα αρνητικά.

ΛΕΩΝ:  Ευτυχώς έχεις ένα προστατευτικό μαξιλάρι από όλα. Οι φίλες σου είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτό το διάστημα. Βγαίνεις και ξεχνιέσαι μαζί τους. 
Tip: Άφησε τα πράγματα στην τύχη τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περνάς πολές δοκιμασίες τώρα τελευταία. Και δεν ξέρεις που θα βγάλει όλο αυτό. Μην ανησυχείς ότι είναι να πάθεις είναι για καλό.
Tip: Και θα το καταλάβεις στο άμεσο μέλλον!

ΖΥΓΟΣ: ​Έχεις απωθημένα. Δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να αναθεωρήσεις αμέσως γιατί δεν υπάρχει λόγος να κηνυγάς κάτι που δεν ξέρεις αν θα γίνει.
Tip: Κανόνισε άμεσα να κάνεις μια εξόρμηση. Είναι αυτό που χρειάζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το υποσυνείδητό σου σε έχει τρελάνει. Σε πάει συνέχεια μπρος-πίσω και δεν μπορείς να εστιασείς στο παρόν σου.
Tip: Πρέπει να το κοντρολάρεις όλο αυτό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να μην είσαι σε φάση όμως τα άστρα σε προειδοποιούν να κάνεις γρήγορες κινήσεις γιατί δεν έχεις και πολύ χρόνο. Πρέπει να δράσεις στα ερωτικά σου.
Tip: Αλλιώς θα χάσεις μια ανεπανάληπτη ευκαιρία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην τα βλέπεις όλα αρνητικά. Μπορεί οι συγκυρίες να είναι έτσι όπως είναι όμως εσύ επιβάλλεται να τα δεις αλλιώς. Γιατί αλλιώς χάθηκες.
Tip: Θα σε πάρει η μπάλα και έχει και είμαστε ήδη στο καλοκαίρι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είχες μια μικρή ανησυχία για έναν δικό σου άνθρωπο. Όμως τέλος καλά, όλα καλά. Μην ανησυχείς για τίποτα. Μπορείς να μπεις ξανά στην ξέφρενη ρουτίνα σου.
Tip: Κάνε και πάλι τρέλες!

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου. Ότι θελήσεις μπορείς να το πετύχεις. Διότι είσαι ικανή για όλα. Είσαι πεισματάρα και αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για νέα ξεκινήματα. Σε ερωτικά και σε επαγγελματικά. 
Tip: Κάνε ένα briefing!

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν