Ζυγοί και Παρθένοι δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων!

Λέοντες και Αιγόκεροι μην τα παίρνετε όλα πολύ προσωπικά!
Ζυγοί και Παρθένοι δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων!



Το πλανητικό σκηνικό θα ε βοηθήσει να αναθεωρήσεις πράγματα και καταστάσεις, ανθρώπους, φιλίες, σχέσεις! Η σεξουαλική διάθεση βρίσκεται στο peak!

ΚΡΙΟΣ: Αυτό το διάστημα δεν είναι και το καλύτερο που διανύεις! Γι΄αυτό και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη ψυχολογικά αλλά και σωματικά. Διότι θα έχεις εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις, ανταγωνισμό.  
Tip: Άντλησε δύναμη από τα προσωπικά σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Όλοι οι τομείς σου περνούν κρίση. Εσύ όμως έχεις παρασυρθεί σε άλλους ρυθμούς. Σε έχουν επηρεάσει θετικά τα ερωτικά σου. Και εν τέλει τα φτιάχνεις όλα.
Tip: Προχώρα! Κάνε το βήμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανάλαβε δράση αμέσως. Όλα είναι υπέρ σου. Γι΄αυτό και πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου έρχονται! Αφορούν τα επαγγελματικά σου, τα οποία και πρέπει να τα εξελίξεις επιτέλους!
Tip: Μήπως να κοιτάξεις και λίγο την υγεία σου; 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο. Είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες; Ακόμα και αν δεν είσαι θα μπεις στο mood αμέσως. Διότι αυτά σε τρελαίνουν!
Tip: Όλα ξεκινούν από την αρχή.

ΛΕΩΝ: Όλες σου οι σκέψεις εστιάζουν στο παρελθόν σου. Έχεις βουτήξει μέσα και δεν θέλεις να βγεις από εκεί μέσα. Γιατί έχεις κολλήσει τόσο πολύ; Τα άστρα σου φωνάζουν να προχωρήσεις παρακάτω και ότι να γίνει θα γίνει από μόνο του. 
Tip: Όσο και να το σκέφτεσαι δεν θα αλλάξει κάτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να αναθεωρήσεις για κάποια πράγματα. Να τα δεις από άλλη οπτική. Να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου! Έ, τι λες;
Tip: Το μυαλό σου τρέχει σε χίλιες δυο σκέψεις!

ΖΥΓΟΣ: Σε απασχολούν πολλά και διάφορα θέματα. Και δεν βρίσκεις άκρη με τον ίδιο σου τον εαυτό. Γι΄αυτό κάνε ένα διάλειμμα.
Tip: Βγες με φίλους και ξεσάλωσε. Μόνο έτσι θα ξεχαστείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις μείνει στάσιμη και θέλεις να εξελιχτείς. Ψάχνεσαι από εδώ και από εκεί και βρίσκεις αφορμές για εξέλιξη. 
Tip: Θα την βρεις την άκρη σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταθεροποιούνται τα οικονομικά σου ζητήματα. Επιτέλους! Μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα που πέρασες. Όμως μην χαίρεσαι ακόμα πολύ. Δεν ήρθε ακόμα η ώρα σου. Τα ερωτικά σου έχουν πλούσιο υλικό αλλά δεν έχουν καμία ουσία.
Tip: Δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο αυτό το διάστημα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάθε μέρα ξεφυτρώνει και ένα καινούριο πρόβλημα. Και δεν είσαι σε φάση για να το διαχειριστείς σωστά. Γι΄αυτό και μην κάνεις τίποτα αν δεν είσαι σίγουρη!
Tip: Δώσε έμφαση στα οικονομικά σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάτι σε έχει προβληματίσει εσένα τώρα και δεν μπορείς να βρεις το λόγο. Αντί να χαλάς ενέργεια για το τι και πως καλύτερα είναι να αφεθείς στις εξελίξεις και ότι γίνει ας γίνει!
Tip: Μην αγχώνεσαι για όλα.

ΙΧΘΥΣ: Ενώ είσαι στον κόσμο σου και δεν έχεις καμία επικοινωνία, στις υποχρεώσεις σου είσαι τυπικότατη! Και αυτό κάνει full εντύπωση. 
Tip: Κατά τα άλλα περίμενε γιατί έρχονται ανατρεπτικές και θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου.

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν!