Ταύροι και Ιχθύες δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική!

Τοξότες και Υδροχόοι κάντε μεταβολή και πίσω!
Ταύροι και Ιχθύες δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική!



Το σκηνικό ευνοεί τα ζώδια του νερού όσο δεν πάει. Ειδικά στα ερωτικά τους ζητήματα. Εκεί όλα ανατρέπονται και τα βλέπεις αλλιώς. Μην χάσεις την ευκαιρία να προχωρήσεις παρακάτω και μείνεις στα παλιά. Move on up!

ΚΡΙΟΣ: Τα πράγματα είναι ουδέτερα στη ζωή σου. Γι΄αυτό και μην κάνεις τίποτα σήμερα. Μείνε όπως είσαι. Μην κάνεις περιττές κινήσεις στα επαγγελματικά σου. 
Tip: Μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις σε όλα!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι στα καλύτερα σου. Έχεις πάρει τα πάνω σου και είσαι έτοιμη να διαχειριστείς ακόμα και τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής σου.
Tip: Μια αναπάντεχη ερωτική ιστορία εξελίσσεται!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι μέσα στην θετική ενέργεια! Και την μεταδίδεις και στους άλλους. Είσαι σε τέτοιο mood που τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει. Γι΄αυτό και δεν σε πιάνει κανένας. Μήπως να το εκμεταλλευτείς και επαγγελματικά αυτό;
Tip: Προσοχή σε μικροατυχήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βαριέσαι πολύ εύκολα αλλά ταυτόχρονα δεν κάνεις και κάτι γι' αυτό. Οπότε πως θα αλλάξει η καθημερινότητά σου όταν εσύ η ίδια δεν κάνεις κάτι; 
Tip: Μην περιμένεις πάντα από τους άλλους να σου δίνουν το κίνητρο που χρειάζεσαι.

ΛΕΩΝ: Γυρνάς στα παλιά και σκέφτεσαι τα δικά σου. Τι είναι αυτό που θέλεις βαθύτερα μέσα σου; Μην φοβάσαι να μείνεις μόνη σου. Είναι προτιμότερο από το να αναλώνεσαι από εδώ και από εκεί.
Tip: Κάνε μια παύση στα ερωτικά σου μέχρι να ανατραπεί η κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέλεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και γι΄αυτό και κάνεις τα πάντα γι΄αυτό. Αρπάζεις τις ευκαιρίες που σου έρχονται και δεν αφήνεις τίποτα να σε επηρεάσει. Βάζεις τοίχο και δεν περνάει τίποτα.
Tip: Αλλάζεις 180 μοίρες!

ΖΥΓΟΣ: Σε έχουν πιάσει πάλι οι συναισθηματισμοί σου και τα ψυχολογικά σου. Και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τον ίδιο σου τον εαυτό. Περιμένεις να βγάλουν οι άλλοι; Αλήθεια τώρα; 
Tip: Κάνε focus μόνο σε θετικά πράγματα που θα έρθουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε έχει πιάσει μια αδράνεια άλλο πράγμα. Δεν μπορείς να ελέγξεις την βαρεμάρα σου. Γι΄αυτό και κλείνεσαι σπίτι και δεν κάνεις τίποτα. Μετά το σκέφτεσαι πάλι και ξεσαλώνεις. 
Tip: Άντε να βγάλεις άκρη με τον εαυτό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πλανήτες σε έχουν διαλύσει ψυχολογικά. Εκεί που πας να ορθοποδήσεις στα ξαφνικά κάτι γίνεται και σε ρίχνει πάλι πίσω. Μάλλον δεν πήρες το μάθημά σου! 
Tip: Αν συνεχίσεις να φέρεσαι επιπόλαια τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία σταθερότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις αρχίσει και βρίσκεις τρόπους που μπορούν να σε κάνουν να ξεχαστείς. Αυτό είναι ένα βήμα εξέλιξης, δε νομίζεις; 
Tip: Συνέχισε έτσι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα ερωτικά σου πήραν την κατιούσα. Και εσύ δεν το χειρίζεσαι σωστά. Κάνεις του κεφαλιού σου και το χάνεις το παιχνίδι. Καλό είναι να ξεκολλήσεις από μια κατάσταση και να προχωρήσεις παρακάτω. 
Tip: Next;

ΙΧΘΥΣ: Όλα στη ζωή σου πια είναι απρόβλεπτα και από τη μια στιγμή στην άλλη ανατρέπονται θετικά. Εκεί που απογοητεύεσαι στα ξαφνικά κάτι γίνεται και σε κάνει να νιώθεις τέλεια!
Tip: Τα ερωτικά σου έχουν πάρει φωτιά!

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν!