Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν!

Έχεις 12 ανατρεπτικές επιλογές!
Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν!



Summer is coming! Mετράς ηδη αντίστροφα. Έμειναν 15+ ημέρες μέχρι να μπει επίσημα. Μη σου πω πως ήδη κάνεις τα σχέδια σου για τις διακοπές. Stop! Γυαλιά ηλίου αγόρασες; Ή ακόμα και αν έχεις δεν χρειάζεσαι μια αλλαγή; Κάτι να σου φτιάξει τη διάθεση. Γιατί όσο να 'ναι τα γυαλιά ηλίου τα φοράς non stop όλο το καλοκαίρι και δεν τα αποχωρίζεσαι πουθενά. Έχεις 12 επιλογές ανάλογα με το ζώδιό σου!

Για ρίξε μια ματιά:

ΚΡΙΟΣ

Έχεις τρέλα με τα αξεσουάρ και θέλεις συνέχεια να αγοράζεις και από κάτι μικρό. Σου φτιάχνουν τη διάθεση αυτά τα μικρά αλλόκοτα πραγματάκια. Βλέπε φωτογραφία. Όσο πιο weird είναι το γυαλί τόσο πιο πολύ σου αρέσει! (Miu Miu )

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι και girlie και chic και ανατρεπτική. Γι΄αυτό τα γυαλιά σου θα είναι κάπως έτσι. Λίγο από όλα! (Illesteva Milan III)

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σου αρέσει να ξεφεύγεις από τα καθιερωμένα. Θέλεις να είσαι διαφορετική και το πετυχαίνεις! Ιδου...(Wildfox Ryder Deluxe)

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι sophisticated και cool τυπάκι. (Saint Laurent Round Frame Acetate)

 

ΛΕΩΝ

Θέλεις πάντα να κάνεις την διαφορά! Και το καταφέρνεις. Γιατί έχεις γούστο, μπριο και τσαχπινιά. Αυτό είναι το ιδανικό για σένα! (Grey Ant Composite)

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σου αρέσει το διαχρονικό αλλά και το ανατρεπτικό συνάμα. Ο συνδυασμός αυτών των δυο στοιχείων βρίσκεται σε αυτό το Prada γυαλί. 

ΖΥΓΟΣ

Επειδή σου αρέσουν όλα αλλά και δεν σου αρέσουν κιόλας (άντε βγάλε άκρη) το παρακάτω γυαλί θα σε βγάλει από την αναποφασιστικότητά σου και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις κάτι που εν τέλει θα σου αρέσει πολύ και δεν θα αποχωριστείς εύκολα! (Oliver Peoples Delray)

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις έντονη προσωπικότητα και αυτό που χρειάζεσαι είναι το γυαλί σου να σε εκφράζει και να δηλώνει ποια είσαι. Πως σου φαίνεται λοιπόν το παρακάτω σχέδιο; Είναι αυτό που ζητούσες! (Vera Wang Thick Cateye)

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το γυαλί που είναι ιδανικό για σένα πρέπει να είναι σίγουρα κάτι που να διαφέρει. Κάτι που να σε ενθουσιάζει και να μην σε κάνει να βαριέσαι. Θέλεις κάτι funky και κλασικό μαζί! (Salvatore Ferragamo)

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ότι και να βάλεις θα μπορείς να το υποστηρίξεις. Αλλά εσύ επίλεξε κάτι κλασικό. Είσαι τέτοιου τύπου γυναίκα. Το Ray-Ban είναι αυτό που χρειάζεσαι.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι μια κατηγορία από μόνη σου. Τραβάς την προσοχή και μόνο που υπάρχεις στο χώρο. Γι΄αυτό επίλεξε κάτι έντονο για να τους τρελάνεις όλους. Μόνο εσύ έχεις τα "κότσια" να το υποστηρίξεις! (Kate Spade New York)

 

ΙΧΘΥΣ

Βαριέσαι πολύ γρήγορα και θέλεις γρήγορες και έντονες εναλλαγές. Όταν βρεις κάτι να σε ενθουσιάσει κολλάς με αυτό. Όπως και αυτό το γυαλί θα σε ξετρελάνει. Δεν θα το βγάζεις ούτε όταν έχει συννεφιά! Σε ιντρίγκαρα; (Gucci Flora Silk Cateye)

 

Αυτό και αν είναι ενδιαφέρον: Πράγματα που εκνευρίζουν τους άντρες και δεν στο λένε. Αλλά θα ήθελαν να το ξέρεις...