Τι λένε τα άστρα σήμερα Κυριακή;

Τι λένε τα άστρα σήμερα Κυριακή;



To πλανητικό προσκήνιο είναι μυστηριώδες και σου δίνει μερικά tips προκειμένου να επιβιώσεις αυτό το αλλόκοτο Σαββατοκύριακο! Καλή τύχη!

ΚΡΙΟΣ: Η δημιουργική σου φύση θα μπορούσε να εκφραστεί μέσω της μουσικής, ζωγραφικής ή με oποιοδήποτε είδους μορφή τέχνης. 
Tip: Μην εκπλαγείς αν το στυλ σου αλλάξει λίγο. 

ΤΑΥΡΟΣ:  Η διάθεσή σου είναι πολύ θετική, και θα αναζωπυρωθεί μέσα από τη συναναστροφή με φίλους και από εξόδους! Ποιος σε πιάνει αγαπημένο ταυράκι;(!)
Tip: Άνοιξε τους ορίζοντες σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με παιδιά και να δώσεις όλη σου τη σημασία εκεί. Δώσε όλη σου την ενέργεια και την αγάπη εκεί.  
Tip: Το σύμπαν σου μεταδίδει μηνύματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυαλό σου τρέχει σε σημείο που κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει και πιθανόν να κατανοήσεις  πολύπλοκες ιδέες. Γι' αυτό βάλε μπρος για να κάνεις μεγάλα πράγματα!
Tip: Μην το βάζεις κάτω!

ΛΕΩΝ: Μπορεί να έχεις αναλωθεί σε ποτά και ξενύχτια τον τελευταίο καιρό  γι' αυτό καλό είναι να κάνεις πράγματα που θα σε ανανεώσουν!  
Tip: Ξεκίνα γυμναστική αμέσως!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπάθησε να μην επεκταθείς σε θέματα που σου τρώνε την ενέργεια! Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μείνεις απομονωμένη! Βγες έξω και διασκέδασε!
Tip: Άρχισε διαλογισμό!

ΖΥΓΟΣ: Η καλή είδηση είναι ότι έρχονται ταξίδια, χρήματα και ενδεχομένως μια σχέση αγάπης μπορεί να ξεκινήσει! Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια πνευματική ιδέα που πρέπει να εξετάσεις. 
Tip: Το ΣΚ σου είναι πολυάσχολη και τονωτική!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικές φορές είναι καλύτερα να αφήσεις τα πράγματα να γίνουν από μόνα τους! Μην πιέζεις καταστάσεις! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει!
Tip: Ξέχνα ότι σου χαλάει τη διάθεση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικά από αυτά που σκέφτεσαι είναι καθαρή φαντασία, αλλά υπάρχουν λίγοι άνθρωποι ανάμεσά σου που πραγματικά αναζητούν τα ίδια πράγματα με σένα! Αναζήτησε να ζήσεις νέες εμπειρίες!
Tip: Τι καλύτερο από το να το κάνεις με φίλους σου και να διασκεδάσετε όλοι μαζί;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέλεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση; Θέλεις στην δουλειά σου να πας ένα βήμα παρακάτω; Κανένα πρόβλημα! Ξεκίνα και κάνε τις σκέψεις σου πράξη!
Tip: Μην παραμελείς τους αγαπημένους σου! Χαλάρωσε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μερικά από αυτά που γίνονται γύρω σου θα μπορούσαν να είναι τόσο ριζοσπαστικά και ίσως σου πάρουν κάποιο χρόνο για να τα καταλάβεις. Μην δίνεις σημασία και κάνε αυτό που θέλεις!
Tip: Κάνε κάτι χαλαρό!

ΙΧΘΥΣ: Το ρομαντικό ενδιαφέρον αναζωπυρώνεται! Suspence έρχεται ολοταχώς στη ζωή σου! Εάν αυτό είναι μια περιστασιακή σχέση, μπορεί ξαφνικά να εξελιχτεί σε κάτι περισσότερο.  Αν είσαι  ήδη δεσμευμένη  μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις για  γάμο. 
Tip: Όλα είναι υπέρ σου!

Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!