Tι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Ερωτική αποθέωση, ανεμελιά και πίεση συνάμα!
Tι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



Τα άστρα σας δίνουν ένα μάθημα. Σας αποκαλύπτουν πως όλα είναι στο μυαλό! Γι΄αυτό μην δίνεις σημασία σε τίποτα ανούσιο και επικεντρώσου μόνο στα θετικά της κάθε κατάστασης! 

ΚΡΙΟΣ: H ζωή σου παίρνει άλλη τροπή και εξελίσσεται με τη βοήθεια σημαντικών γεγονότων! Ξεκαθαρίζεις μέσα σου τι κρατάς και τι αφήνεις και προχωράς!
Tip: Κάνε focus στις επιθυμίες σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό το ΣΚ θα επικεντρωθείς στον σύντροφό σου! Θα θελήσεις να περάσεις ανέμελες στιγμές μαζί του και θα κλείσεις διακόπτη για όλα τα υπόλοιπα!
Tip: Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το ΣΚ έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις! Και από την άλλη οι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι είναι πιθανό να σου ζητήσουν τη βοήθειά σου.
Tip: Kάνε τα όλα μαζί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είσαι επιθετική χωρίς λόγο και αιτία!
Κάνε καλό, θα βρεις καλό! Αυτό να θυμάσαι και προχώρα με αυτό το μότο!
Tip: Μείνε cool!

ΛΕΩΝ: Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει! Γι' αυτό stay cool! Να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις τα πάντα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο!
Tip: Kάνε ότι μπορείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί και να μπεις σε ένα περίεργο mood να σου φταίνε όλα. Δεν θα ξέρεις ποια είναι η πραγματική αιτία και θα θέλεις να ξεσπάσεις όπου βρεις! 
Tip: Μην τρελαίνεσαι!

ΖΥΓΟΣ: Σκέφτεσαι να κάνεις νέα πράγματα, νέες δραστηριότητες. Θέλεις να αναλάβεις καινούρια πράγματα και δεν σε κρατάει τίποτα πια!  
Tip: Ένα ερωτικό comeback θα σε αναστατώσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: O κόσμος γύρω σου πνίγεται σε μια κουταλιά νερό και εσύ είσαι στον κόσμο σου! Συνέχισε αυτό που κάνεις και μην αποσπάσαι από τίποτα.
Tip: Μην αλλάξεις τις συνήθειές σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρε το χρόνο σου, για να χαλαρώσεις και να σκεφτείς αντικειμενικά τι πρέπει να κάνεις! Βάλε προτεραιότητες! 
Tip: Μήπως να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που νιώθεις;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαλάρωσε και δες την θετική οπτική σε κάθε πρόβλημά σου! Αφού είσαι αισιόδοξη, τι έπαθες ξαφνικά; Σύνελθε και προχώρα στο ίδιο μοτίβο!
Tip: Προσπάθησε να μπεις πάλι στο παιχνίδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τι και αν όλα στη ζωή σου είναι απρόβλεπτα, εσύ δεν πτοείσαι από τίποτα! Βάλε μια τάξη στη ζωή σου και επικεντρώσου μόνο στα σημαντικά!
Tip: Μην κάνεις περιττά έξοδα!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις παραμελήσει τον σύντροφό σου! Κάνε κάτι, για να ανανεωθείτε! Μπορείς να σκεφτείς χίλιες και μια δραστηριότητες, για να κάνετε μέσα στο ΣΚ!
Tip: Μπορείς να το πάρεις πιο χαλαρά;

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι τατουάζ θα κάνεις!