Aστρολογικές προβλέψεις: Tι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Ερωτική αποθέωση, ανεμελιά και ευχάριστες στιγμές με φίλους!
Aστρολογικές προβλέψεις: Tι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα καταφέρεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου! Ίσως ένα ταξιδάκι να ήταν μια καλή ιδέα. Βρες έναν κοντινό προορισμό, πάτε το αγόρι σου και όπου φύγει φύγει!
Tip: Μείνε μακριά από υποχρεώσεις και ευθύνες! 

ΤΑΥΡΟΣ:  Αποβάλλεις όλο το άγχος της εβδομάδας και κάνεις πράγματα μόνο για σένα. Χαλαρώνεις και σκέφτεσαι καθαρά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις!
Tip: Βάλε την λογική στην άκρη!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Άφησε τα συναισθήματά σου ελεύθερα. Μην πιέζεσαι άλλο. Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό σε όλους. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αν είσαι ειλικρινής όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
Tip: Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλεύσου την ενέργεια που υπάρχει διάχυτη στο περιβάλλον, έτσι ώστε να κάνεις πράξη τους στόχους σου. Μην αναβάλλεις άλλο τα πράγματα. Και μην παρασύρεσαι από το mood των γύρω σου. 
Tip: Πράξε σύμφωνα με τα δικά σου θέλω!

ΛΕΩΝ: Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Η ζωή σου είναι λίγο ανάστατη και πρέπει να βάλεις μια τάξη. Μην νευριάζεις με το παραμικρό!Προσπάθησε να αποκωδικοποιήσεις τα μηνύματα που παίρνεις από το περιβάλλον.
Tip: Χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να εξελιχτείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταμάτα τη μουρμούρα, βγες από την καθημερινή ρουτίνα και κάνε πράξη ότι επιθυμείς. Μπορεί να είναι ένας περίπατος, μια βόλτα στο πάρκο και το οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς.
Tip: Κάνε στόχο σου την αρμονία!

ΖΥΓΟΣ: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στον ερωτικό τομέα. Ότι περίμενες να γίνει τους τελευταίους μήνες πραγματοποιείται τώρα. Άξιζε η αναμονή και η ταλαιπωρία!
Tip: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, λένε! Και εσύ έκανες αυτό που έπρεπε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά σου θέματα μπαίνουν σε μια ροή. Μπαίνεις σε πρόγραμμα αποταμίευσης. Δεν γίνεται να είσαι τόσο σπάταλη και να ξεμένεις από τα μισά του μήνα. Όλα μπαίνουν σε μια τάξη σιγά σιγά!
Tip: Πας για χρυσό! Τρέχεις σαν τον Βέγγο, για να τα προλάβεις όλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν και βαριέσαι εύκολα αν ερωτευτείς βαθιά θα είναι για μια φορά και για πάντα. Αν έχεις βρει τον άνθρωπό σου κράτησε τον κοντά σου, σε ότι φάση και να βρίσκεσαι. Κάνε τα τερτίπια σου και αυτός θα καταλάβει!
Tip: Ζήσε εμπειρίες που θα διαμορφώσουν μια για πάντα τον χαρακτήρα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Tι και αν πληγώθηκες, πόνεσες, έκλαψες εσύ δεν πτοήθηκες. Πήρες τα πάνω σου έτσι απλά! Έκανες comeback και προχωράς μπροστά. Εκμεταλλεύσου τη μέρα για ολική επαναφορά!
Tip: Χρησιμοποίησε οτιδήποτε αρνητικό σου συνέβη για καλό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι γεμάτη ενέργεια και δεν σε σταματάει τίποτα. Θέλεις σήμερα να τα κάνεις όλα και θα τα κάνεις! Είναι να μην βάλεις κάτι στο μυαλό σου. 
Tip: Πρόσεξε μην κάνεις υπερβολές (όσο γίνεται)!

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να είσαι κυκλοθυμική αλλά κατά βάση επικρατεί μια θετική διάθεση. Είσαι ψαράκι και ξέρεις να ξεγλιστράς στις αρνητικές καταστάσεις! Βρίσκεις πάντα λύση σε ότι σε απασχολεί και ας σε επιβαρύνει συναισθηματικά.
Tip: Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν!

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι τατουάζ θα κάνεις!