Άστρα και προβλέψεις: Δίδυμοι και Υδροχόοι είστε οι καλύτεροι όλων!

Παρθένοι και Καρκίνοι μην γκρινιάζετε συνέχεια!
Άστρα και προβλέψεις: Δίδυμοι και Υδροχόοι είστε οι καλύτεροι όλων!



Τι λένε τα άστρα σήμερα; Μην φανταστείς ότι η κατάσταση φτιάχνει εντελώς. Ωστόσο όμως υπάρχουν θετικά vibes και οι καταστάσεις προχωρούν. Κάνε λίγο ακόμα υπομονή! Το πλανητικό προσκήνιο μοιάζει να είναι πολλά υποσχόμενο στο κοντινό μέλλον!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητό Κριαράκι σήμερα επικεντρώνεσαι στις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις! Μην σπαταλάς τον πολύτιμο σου χρόνο για πράγματα ανούσια. 
Tip: Κάνε δημιουργικά πράγματα και πάρε έμπνευση! Την χρειάζεσαι!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα θα διαπιστώσεις πως κάποια φίλη σου σε χρειάζεται να την στηρίξεις ψυχολογικά. Εσύ έχεις και τα δικά σου προβλήματα, αλλά το να βοηθάς θα δεις πόσο καλό μπορεί να σου κάνει τελικά!Ίσα ίσα που θα ξεχαστείς κιόλας και θα διαπιστώσεις πως όλα λύνονται!
Tip: Το mood είναι θετικό!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Νιώθεις ευάλωτη στις καταστάσεις σήμερα και δεν μπορείς να διαχειριστείς ότι απρόοπτο σου συμβεί εύκολα. Aλλά τι ανησυχείς; Τα άστρα σε ευνοούν και στο τέλος όλα καλά θα πάνε!
Tip: Δώσε προσοχή μόνο σε οικονομικά θέματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβλήματα υγείας σε ταλαιπωρούν αλλά δεν είναι τόσο σημαντικά, οπότε μην ανησυχείς! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις πράγματα που θα σου δώσουν την ενέργεια που ζητά ο οργανισμός σου για να μπορέσεις να "επιβιώσεις" σε ότι σου συμβαίνει γενικότερα!
Tip: Κατά τα άλλα είσαι ανανεωμένη, ανεβασμένη με αυτοπεποίθηση! Μείνε έτσι!

ΛΕΩΝ: Προσπαθείς απεγνωσμένα να συμβαδίσεις με τις τελευταίες εξελίξεις αλλά δεν μπορείς και είναι λογικό! Σου ήρθαν όλα από το πουθενά. Όμως σιγά σιγά θα βρεις τον δρόμο σου! Δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα γιατί βρίσκεις την άκρη σου!
Tip: Πάρε και κανένα ρίσκο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Eίσαι κυκλοθυμική. Δεν ξέρεις τι σου φταίει. Είσαι μια down μια up! Έχεις σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σου και δεν μπορείς να το διαχειριστείς και πολύ εύκολα αυτό. Ενεργοποίησε τη λογική σου και θα δεις!
Tip: Μην είσαι drama queen!

ΖΥΓΟΣ: Μια υπέροχη ημέρα μόλις ξεκίνησε! Είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις! Γι΄αυτό μείνε αυθόρμητη και μην αφήσεις να σε μπλοκάρει τίποτα! Κάνε focus εκεί που θέλεις και go for it!
Tip: Έχεις το πράσινο φως σε όλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις κολλήσει συναισθηματικά και δεν δέχεσαι καμία κριτική επί τούτου. Όμως άνοιξε λίγο τους ορίζοντες σου! Σκέψου μήπως εσύ είσαι η κύρια υπεύθυνη για ότι παθαίνεις! Μόνο έτσι θα βρεις μια άκρη σε αυτό το συναισθηματικό αδιέξοδο που έχεις μπει!
Tip: Πάρε το χρόνο σου και εστίασε στο τι πρέπει να κάνεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζήτα support από τους φίλους σου! Είσαι σε συναισθηματικό ντελίριο και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Μήπως να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου ακόμα, για να ξεκαθαρίσεις τι νιώθεις, τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις;(!)
Tip: Δες τα πράγματα σφαιρικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπορούσε κάποιος να σε χαρακτηρίσει ότι είσαι στον κόσμο σου...και έτσι είναι! Εκμεταλλεύεσαι τις θετικές καταστάσεις όπως έρχονται. Τι άλλο να ζητήσεις αυτή την περίοδο που όλοι είναι ανάστατοι, εσένα σου έρχονται όπως πρέπει όλα!
Tip: Τα ερωτικά σου βρίσκονται σε εξέλιξη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις πρόκειται να σε εκπλήξουν αλλά θετικά! Γι΄αυτό απόλαυσε τις ανέμελες στιγμές που έρχονται! Να είσαι ο εαυτός σου και να μην αντιδράς υπερβολικά!
Tip: Βάλε όρια στον εαυτό σου! Καιρός είναι!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα η αδρεναλίνη σου βρίσκεται στο ζενίθ! Ότι και αν κάνεις σε εξιτάρει, σου δίνει ενέργεια. Έχεις ένα καλό feeling το οποίο και δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει! Μην βιάζεσαι, όλα θα γίνουν στο χρόνο που πρέπει!
Tip: Μην ξεχνάς ποτέ πως ότι είναι να γίνει, γίνεται!

Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!