Προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Don't follow your heart, είναι το σύνθημα!
Προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;



 

KΡΙΟΣ: Η μέρα προβλέπεται θεαματική! Θα βγεις και θα διασκεδάσεις!Όλα θα πάνε καλά αρκεί να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις. Διότι είσαι σε τρελό mood και δεν υπολογίζεις και πολύ τις κινήσεις σου. Πρόσεξε μην πληγώσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο!
Tip: Θα κάνεις νέες γνωριμίες!

ΤΑΥΡΟΣ: Αν θέλεις να ασχοληθείς περαιτέρω με κάποιο επαγγελματικό σου θέμα τώρα είναι η στιγμή. Διότι θα έχεις τον χρόνο να κάνεις focus στο θέμα και να βρεις τις λύσεις που χρειάζεται. Ένα φιλικό θέμα σε απασχολεί και πρέπει να το λύσεις. Μίλα απευθείας με το άτομο που έχεις το πρόβλημα.
Tip: Να είσαι ειλικρινής!

ΔΙΔΥΜΟΣ:  Σήμερα έχεις αστείρευτη ενέργεια από τα άστρα και την εκμεταλλεύεσαι δεόντως. Ασκείς επιρροή στο οτιδήποτε γύρω σου και έχεις ανταπόκριση σε όλους. Όμως μην το εκμεταλλευτείς και πάνω από όλα μην συμπεριφέρεσαι αλαζονιστικά.
Tip: Κατά τα άλλα όλα κυλούν ήρεμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ενέργεια σου βρίσκεται στο ζενίθ. Είσαι κοινωνική, βγαίνεις έξω, κάνεις αστεία, πειράζεις όλο τον κόσμο. Τι και αν τα ερωτικά σου είναι ουδέτερα αυτό τον καιρό, αυτό καθόλου δεν σε πτοεί.
Tip: Πες ναι σε όλα!

ΛΕΩΝ: Πάρε τον έλεγχο των καταστάσεων. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Οι φίλοι σου μπορούν να σε καθοδηγήσουν για το τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις.Πάρε τη συμβουλή τους αλλά αυτό που πρέπει να υπερισχύσει είναι η δική σου γνώμη.
Tip: Όλα βρίσκονται στο μυαλό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους. Γι΄αυτό πρέπει να κάνεις καλύτερη διαχείριση. Μην ξοδεύεις άσκοπα! Μπορεί να θέλεις να αγοράσεις κάτι γιατί νομίζεις ότι το έχεις ανάγκη, όμως εκείνη τη στιγμή πρέπει να υπερισχύσει η λογική σου.
Tip: Ακολούθα τον δρόμο της λογικής!

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποίησε δημιουργικά τις ευκαιρίες που δίνονται. Δώσε προσοχή ακόμα και στην λεπτομέρεια. Δεν ξέρεις τι είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει τη λύση! Γι΄αυτό να έχεις τα μάτια σου 24! 
Tip: Βρες το νόημα στα πιο μικρά πράγματα στη ζωή σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποια μαθήματα ζωής που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις παρακάτω. Πρέπει να εμβαθύνεις στον εαυτό σου και να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι.
Tip: Μην κάνεις απερισκεψίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προετοιμάσου ψυχολογικά γιατί αυτό το διάστημα θα δεχτείς "επίθεση" από όλα τα μέτωπα. Οι συνέπειες των πράξεων φαίνονται τώρα και πρέπει να το διαχειριστείς σωστά. Αναλογίσου τι δεν έχεις κάνει σωστά τον τελευταίο καιρό και προσπάθησε να το διορθώσεις.
Tip: Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι να έχεις πάρει το μάθημα σου από το κάθε λάθος σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρε την ευθύνη σε οτιδήποτε σου αναλογεί. Θα νιώσεις καλύτερα και θα κλείσεις κάποιες υποθέσεις που πρέπει. Εκμεταλλεύσου ακόμα και τις δύσκολες καταστάσεις που θα σου έρθουν για καλό σου! Διότι έτσι θα ανακαλύψεις ποια είναι τα όρια σου και θα καταλάβεις περισσότερο τον εαυτό σου.
Tip: Ανάκτησε αυτοπεποίθηση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θέλεις πίεση και όποιος στην ασκεί φεύγεις μακριά. Αν δεν το έχουν καταλάβει οι δικοί σου άνθρωποι θα τους δώσεις εσύ το μήνυμα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.
Θέλεις το χώρο σου και αντιδράς αυθόρμητα.
Tip: Κάνεις ότι σου έρθει!

ΙΧΘΥΣ: Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ευχαριστηθεί τις καταστάσεις! Προσπάθησε να εμβαθύνεις περισσότερο σε κάτι που σε απασχολεί διότι μόνο έτσι θα βρεις την πραγματική λύση. Κάνε δημιουργικά πράγματα και ασχολήσου με μεταφυσικά θέματα! 
Tip: Η διαίσθηση σου μπορεί να σε οδηγήσει στις πιο σωστές αποφάσεις!

Με ποιο ζώδιο θα κάνεις καταπληκτικό sex και πώς!