Τι λένε τα άστρα σήμερα;

Διδυμάκι σήμερα επικεντρώνεσαι σε δημιουργικά πράγματα
Τι λένε τα άστρα σήμερα;



ΚΡΙΟΣ: Σήμερα σχεδιάζεις βήμα βήμα το τι θα κάνεις επαγγελματικά. Θέλεις να εξελιχτείς και κάνεις τα πάντα γι΄αυτό. Και όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου τότε σίγουρα θα πετύχεις!
Tip: Το απόγευμα κανόνισε να πας κάπου να χαλαρώσεις με τον σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό το διάστημα είσαι πολύ απασχολημένη με διάφορα που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Όλο και κάτι προκύπτει με αποτέλεσμα να μην έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Όμως κάνε κάτι γι΄αυτό. 
Tip: Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία στη ζωή σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα επικεντρώνεσαι σε δημιουργικά πράγματα. Θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να κάνεις πράγματα που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου.
Tip: Μην περιμένεις να γίνουν όλα από μόνα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πτοείσαι από τα σκαμπανεβάσματα που έχουν τα ερωτικά σου. Εσύ συνεχίζεις κανονικά την ζωή σου. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και είσαι ατρόμητη.
Tip: Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά!

ΛΕΩΝ: Σήμερα είσαι σε φάση να κάνεις νέα πράγματα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Αναζητάς νέες περιπέτειες και κάτι να σε ενθουσιάσει! Τα ερωτικά σου είναι ουδέτερα εδώ και καιρό και δεν έχεις συνηθίσει έτσι.
Tip: Βγες έξω με φίλους και διασκέδασε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνήθως εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου για τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζεις αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να δεις το θέμα πιο ρεαλιστικά. Αναγνώρισε ποιες είναι οι πιο βασικές ανάγκες σου και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις.
Tip: Πάρε μια συμβουλή από κάποιον ειδικό, αν δεις τα σκούρα.

ΖΥΓΟΣ: Αλλαγές έρχονται στη ζωή σου από το πουθενά. Και αυτό είναι κάτι που χρειάζεσαι. Διότι τόσο καιρό είχες μείνει σε μια στασιμότητα. Ήθελες να εξελιχτείς και δεν είχες την ευκαιρία.
Tip: Είναι καλύτερα να υιοθετήσεις ένα πιο αυθόρμητο σκεπτικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όλοι οι τομείς στη ζωή σου είναι στάσιμοι εδώ και καιρό. Και εσύ έχεις όρεξη για ερωτικά παιχνίδια, suspence και δράση στην καθημερινότητά σου. Όμως μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους.
Tip: Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου κάνε το!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Follow your heart είναι το σύνθημα για σήμερα. Γίνε λίγο αυθόρμητη και αντίδρασε όπως σου έρθει. Αφού σου αρέσει η περιπέτεια αναζήτησε να κάνεις δραστηριότητες που θα σου ικανοποιήσουν αυτό το αίσθημα.
Tip: Έρχονται ευκαιρίες στη ζωή σου που δεν θα ξαναέρθουν ποτέ ξανά! Να έχεις το νου σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται σε έξαρση. Θα ασχοληθείς με νέους φίλους, συνεργάτες και θα θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου!
Tip: Φτιάξε ένα πλάνο με το πως να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και νιώθεις άγχος για τα επαγγελματικά σου, βρίσκεις τον τρόπο και ξεφεύγεις από την δύσκολη καθημερινότητά σου. Ρυθμίζεις τα οικονομικά σου θέματα αποτελεσματικά και ασχολείσαι με θέματα υγείας που προκύπτουν.
Tip: Σκέψου καλά πριν κάνεις το επόμενο βήμα!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα στο επίκεντρο βρίσκονται οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Προσπαθείς να βρεις τις λύσεις και εν τέλει τα καταφέρνεις. Κατά τα άλλα τα ερωτικά σου εξελίσσονται αλλά δεν σε ικανοποιούν. 
Tip: Mην δίνεις σημασία σε ότι δεν σου αρέσει, θα περάσει!

Πες μου το ζώδιό του να σου πω πώς θα τον κατακτήσεις!