Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Σκορπιοί αφεθείτε στις καταστάσεις!

Αιγόκεροι και Ιχθύες πρέπει να κάνετς αυτό που νιώθετε! Μην πιέζεστε!
Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Σκορπιοί αφεθείτε στις καταστάσεις!



Σήμερα τα άστρα σε καθοδηγούν να κάνεις αυτό που νιώθεις. Και αν έρθουν επιπτώσεις μην σε νοιάζει γιατί θα έχεις κάνει τουλάχιστον αυτό που νιώθεις!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα νιώθεις ότι έχεις αμελήσει τις υποχρεώσεις σου και κάνεις τα πάντα για να επανέλθεις στην κανονική ροή του προγράμματός σου.
Tip: Μην αγχώνεσαι χρειαζόσουν ένα διάλειμμα!

ΤΑΥΡΟΣ: Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο ζενίθ! Εκμεταλλεύσου την κάθε επαγγελματική ευκαιρία που σου έρχεται. Ενδέχεται ο σύντροφός σου να μην καταλάβει και πολύ το πρόγραμμά σου και να σου κάνει παράπονα.
Tip: Μην δώσεις σημασία σε τίποτα αρνητικό! 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αλλαγές θα έρθουν στη ζωή σου σε όλους τους τομείς. Είσαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα; Αυτό το διάστημα λειτουργεί υπέρ σου σε όλα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στις καταστάσεις όπως έρχονται!
Tip: Θα εκπλαγείς από τα γεγονότα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ρομαντισμός σε κυριεύει και θέλεις να κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου. Γι΄αυτό αν θέλεις προγραμμάτισε μια εκδρομή σε έναν κοντινό προορισμό!
Tip: Κατά τα άλλα υπάρχει μια ισορροπία αυτό το διάστημα στη ζωή σου!

ΛΕΩΝ: Εσύ θέλεις και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη! Φυσικά αυτό δεν γίνεται διότι και πρέπει να το αποδεκτείς. Δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και οι άλλοι να σε ακολουθούν ή να σε περιμένουν!
Tip: Αν είσαι μόνη σου τότε απόλαυσε τη μοναδική αυτή στιγμή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτό το διάστημα νιώθεις την ενέργεια να σε κατακλύζει! Είσαι στα καλύτερα σου. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζεις δεν σε πτοούν και τα αντιμετωπίζεις όλα όπως πρέπει. 
Tip: To διάστημα αυτό θα κρατήσει για καιρό!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα νιώθεις ότι κάτι έχεις να κάνεις και δεν θυμάσαι τι είναι αυτό. Μην ανησυχείς μέσα στην ημέρα θα σου έρθει τι είναι αυτό. Είναι που θέλεις να τα κάνεις όλα και ξεχνάς τι υποχρεώσεις έχεις να υλοποιήσεις.
Tip: Κάτσε σε έναν καναπέ και χαλάρωσε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Xρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου. Μείνε μόνη σου για λίγο και προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου. Θα σου κάνει καλό. Πρέπει να αναθεωρήσεις για κάποια πράγματα και να πάρεις αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου.
Tip: Ότι θέλεις να αλλάξεις κάνε το τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθεις μπερδεμένη αυτό το διάστημα και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να ηρεμήσεις. Μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί. Αυτό είναι το λάθος που κάνεις. Βάλε μια τάξη σε αυτή τη τρέλα που επικρατεί στο μυαλό σου.
Tip: Τι σε ευχαριστεί πιο πολύ; Αυτό και να κάνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έρθεις κοντά με κάποιον που δεν το περιμένεις. Άνοιξε τους οπτικούς σου ορίζοντες. Μην κλείνεσαι! Και μην έχεις ανασφάλειες, δεν υπάρχει λόγος. Δεν υπάρχει κάτι που να σου εγγυάται ότι μια αγάπη θα κρατήσει για πάντα αλλά πρέπει να ρισκάρεις να δοκιμάσεις το νέο που σου έρχεται στη ζωή σου.
Tip: Αφέσου στις καταστάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα η ημέρα σου είναι full σε υποχρεώσεις και εσύ δεν έχεις το μυαλό για όλα αυτά. Είσαι σε άλλο mood και δεν μπορείς να κλειστείς για τίποτα και για κανέναν.
Tip: Είσαι free spirit!

ΙΧΘΥΣ: Βάλε καλά στο μυαλό σου πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα θέλεις. Γι΄αυτό μην πιέζεις καταστάσεις. Όταν είναι να γίνει κάτι θα γίνει από μόνο του!
Tip: Απόλαυσε τις στιγμές όπως έρχονται!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι κρεβάτι κάνει!