Τι λένε τα άστρα; Δίδυμοι και Λέοντες τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα!

Καρκίνοι και Αιγόκεροι συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά!
Τι λένε τα άστρα; Δίδυμοι και Λέοντες τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα!



Το πλανητικό προσκήνιο δίνει ώθηση στο να υλοποιηθούν σχέδια που έχουν παγώσει για καιρό. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που σου έρχονται και κάνε ότι πρέπει να κάνεις.

ΚΡΙΟΣ: Μείνε συγκεντρωμένη στα επαγγελματικά σου σχέδια! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε αποσυντονίσει αυτή τη στιγμή. Τα ερωτικά σου θέματα παγώνουν. Δεν είναι η στιγμή να ασχοληθείς με αυτά.
Tip: Μην αντιδράς υπερβολικά!

ΤΑΥΡΟΣ: Μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Ξέρεις από δύσκολες καταστάσεις και έχεις σκληραγωγηθεί. Όμως μείνε focus και σε κάποιον που σε χρειάζεται. Μην απομακρύνεσαι επειδή έχεις το δικό σου πρόγραμμα. Δεν είναι δίκαιο!
Tip: Για τα ερωτικά σου: Ρόδα είναι και γυρίζει!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό και έχεις αγχωθεί από τι φαίνεται! Όμως χαλάρωσε. Όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Μην αγχώνεσαι δεν είναι τόσο δύσκολα όλα όπως φαντάζεσαι!
Tip: Κράτα γερά! Τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην πέφτεις ψυχολογικά! Όλα γίνονται για να σου μάθουν κάτι. Το πιάνεις το νόημα; Αντί να φέρνεις την καταστροφή μήπως να σχεδιάσεις σωστά τις επόμενες μελλοντικές κινήσεις;
Tip: Πέρνα καλά με τις φίλες σου!

ΛΕΩΝ: Περνάς καλά τον τελευταίο καιρό και αυτό φαίνεται! Συνέχισε ότι κάνεις γιατί αυτό έχει θετική επίδραση σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Άφησε πίσω οτιδήποτε σε στενοχωρεί.
Tip: Μην βιάζεσαι να τα κάνεις όλα με τη μια. Σιγά-σιγά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα οικονομικά θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο και πάλι. Πρέπει κάπως να διαχειριστείς τα πράγματα έτσι ώστε να μην ξεμένεις κάθε μέσα του μήνα. Μήπως να αλλάξεις συνήθειες; Μήπως να αναθεωρήσεις ποιες είναι οι ανάγκες σου και να πράξεις σύμφωνα με αυτές;
Tip: Βάλε τη λογική να δουλέψει!

ΖΥΓΟΣ: Είσαι ανεβασμένη! Είσαι στα πολύ ωραία σου. Η διάθεσή σου άλλαξε στα ξαφνικά και πρόκειται να απολαύσεις ότι σου εμφανιστεί στο δρόμο σου! Μην πέσεις ψυχολογικά για κανένα λόγο. Αν νιώθεις καλά έτσι καλά θα εξελιχτούν και όλα στη ζωή σου!
Tip: Aφέσου στις καταστάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα τα πράγματα κυλούν πιο ήρεμα. Και εσύ είσαι πιο cool. Θέλεις να ξεκινήσεις νέα πράγματα και αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα! Κατά τα άλλα η διάθεση σου βρίσκεται στο peak της.
Tip: Έχεις την ευκαιρία να κάνεις ότι σου αρέσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζεις στον δικό σου κόσμο ακόμα. Θέλεις να κάνεις πράγματα διαφορετικά και ρισκάρεις να χάσεις κάτι που σου παρέχει ασφάλεια. Σου αρέσει αυτή η αίσθηση κινδύνου. Απλά όλα έχουν ένα τίμημα και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για όλα.
Tip: Σκέψου αν σε ευχαριστεί 100% αυτό που κάνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου σε πολλές κατευθύνσεις. Δεν ξέρεις που να εστιάσεις. Πάρε ένα ένα τα θέματα που σε απασχολούν και βρες λύσεις. Να είσαι προσεκτική όμως σε ότι αποφασίσεις να κάνεις γιατί οι επιπτώσεις δεν θα είναι διαχειρίσιμες.
Tip: Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν δουλέψεις μόνη σου! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάνε τα κουμάντα σου στα θέματα της δουλειάς. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Κυνήγησε το! Μην σκέφτεσαι ανώριμα. Βάλε κάτω τις σκέψεις σου και προσπάθησε να κοντρολάρεις τις κινήσεις σου.
Tip: Να θυμάσαι πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει!

ΙΧΘΥΣ: Μην απογοητεύεσαι αν κάτι δεν πήγε όπως θέλεις. Αν κάτι τώρα δεν σου πάει καλά, πιο μετά θα αλλάξει. Κάνε υπομονή. Δεν θα μείνεις αιώνια σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Και μην ξεχνάς ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Το πήρες το μάθημα σου;
Tip: Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

Πες μου το ζώδιο του να σου πω πως θα τον κατακτήσεις!