Oι προβλέψεις της ημέρας: Δίδυμοι είστε ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες!

Ταύροι και Αιγόκεροι μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους!
Oι προβλέψεις της ημέρας: Δίδυμοι είστε ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες!



Το πλανητικό προσκήνιο σήμερα είναι ουδέτερο, στάσιμο. Κυριαρχεί μια γενικότερη ένταση, η οποία το μόνο που κάνει είναι να καθυστερεί την πρόοδό σου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα νιώθεις ότι δεν έχεις ενέργεια να κάνεις τίποτα. Είσαι με το ζόρι σε όλα. Όμως από το μεσημέρι και μετά όλα αλλάζουν ξαφνικά. Τα άστρα σου στέλνουν αστείρευτη ενέργεια και παίρνεις τα πάνω σου. 
Tip: Κάνε sex, για να χαλαρώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Ανάλαβε τις ευθύνες σου! Πρέπει να πάρεις πρωτοβουλία και να κλείσεις θέματα από το παρελθόν. Δεν γίνεται να σε ταλαιπωρούν ακόμα. Δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά!
Tip: Κάνε δραστικές κινήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αν σχεδιάζεις να πας ένα ταξίδι είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Κάνε το όσο πιο γρήγορα μπορείς. Το χρειάζεσαι asap! Κανόνισε όμως να κάνεις όλες σου τις υποχρεώσεις, για να μην έχεις καμία έννοια.
Tip: Ή τελοσπάντων κάνε κάτι διαφορετικό που θα σε κάνει να ξεφύγεις από την καθημερινή ρουτίνα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάθε μέρα ανησυχείς και για κάτι διαφορετικό. Γιατί έχεις τόσες έννοιες από το πουθενά; Χαλάρωσε! Δεν υπάρχει λόγος να φορτώνεις το μυαλουδάκι σου με περαιτέρω προβλήματα, ειδικότερα όταν δεν υπάρχουν στα αλήθεια. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στο μυαλό σου και σκέψου τι έχει σημασία πραγματικά για εσένα!
Tip: Ασχολήσου με κάτι διαφορετικό!

ΛΕΩΝ: Σήμερα αν δεν έχεις όρεξη να βγεις έξω, κάτσε σπίτι. Είναι προτιμότερο να μην δεχτείς μια πρόσκληση από το να πας κάπου με το ζόρι και εν τέλει να μην το ευχαριστηθείς. Κάνε κάτι άλλο, κάτι πιο χαλαρό. Χρειάζεσαι και λίγο ξεκούραση.
Tip: Πάρε το χρόνο σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα κάνε το οτιδήποτε μπορεί να σε χαλαρώσει. Κάνε πράγματα που θα σε κάνουν να ξεχαστείς και να ανανεωθείς. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Είχες απομακρυνθεί τώρα τελευταία αρκετά και είχες απομονωθεί στον εαυτό σου. Τώρα ήρθε η στιγμή να τα αλλάξεις όλα.
Tip: Άλλαξε στάση!

ΖΥΓΟΣ: Αναπάντεχα ερωτικά θέματα εμφανίζονται στη ζωή σου, από εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να ένιωθες παραμελημένη αλλά με τα γεγονότα που θα σου συμβούν αυτό το διάστημα θα πάρεις τα πάνω σου. 
Tip: Γίνε πάλι κοινωνική! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γιατί νιώθεις ότι πίσω από την πλάτη σου γίνονται διάφορα; Μήπως σου αρέσουν οι συνωμοσίες; Μήπως βαριέσαι και δεν έχεις τι να κάνεις; Σκέψου ώριμα και μην δίνεις σημασία σε τέτοια ανούσια θέματα. Δεν πρέπει να αφήνεις να σε επηρεάζει τίποτα. 
Tip: Η συμπεριφορά σου πρέπει να είναι σωστή. Αλλιώς δίνεις δικαιώματα χωρίς λόγο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιος από το παρελθόν σου, κάνει επανεμφάνιση! Πρόσεξε τις κινήσεις σου! Αν τον θέλεις πίσω τότε κάνε ότι είναι απαραίτητο για να είστε μαζί. Αλλιώς άφησέ τον να πάρει το δρόμο του. Επίλεξε τι θέλεις να κάνεις. 
Tip: Ότι και αν αποφασίσεις, θα σου βγει σε καλό με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα νιώθεις λίγο περίεργα. Δεν ξέρεις τι σου φταίει. Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην υπάρχει και κάποιος ιδιαίτερος λόγος που μπορεί να νιώθεις έτσι. Πάρε απόφαση ότι δεν σου φταίει τίποτα και κάνε ότι είναι απαραίτητο για σήμερα.
Tip: Συνέχισε ότι είναι να κάνεις και άφησε την μέρα να κυλήσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανάλαβε δράση στα ερωτικά σου. Άλλαξε ότι δεν σου αρέσει. Κάνε δραστικές αλλαγές. Μην αφήνεις μια κατάσταση να διαιωνίζεται, κάνε κάτι για να την αλλάξεις. Αν δεν σου αρέσει κάτι, δεν σε κρατάει τίποτα από το να το αλλάξεις αμέσως!
Tip: Πάρε συμβουλή από μια φίλη που εμπιστεύεσαι πολύ!

ΙΧΘΥΣ: Το έχεις καταλάβει ότι η περίοδος αυτή δεν είναι και η καλύτερη. Κυριαρχεί μια ένταση στη ζωή σου και οφείλεται σε πολλούς λόγους. Δουλεύεις non stop και στα ερωτικά σου υπάρχει μια αναμπουμπούλα. 
Tip: Αυτή η αναμονή για το πως θα εξελιχτούν τα πράγματα στη ζωή σου μπορεί να σε διαλύσει. Μην δίνεις σημασία. Ασχολήσου με άλλα!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι κρεβάτι κάνει!