Tα άστρα μίλησαν: Δίδυμοι και Τοξότες είστε στα καλύτερα σας!

Έχεις αφήσει τα συναισθήματά σου ανεξέλεγκτα και οι αρνητικές σκέψεις σε έχουν κυριεύσει. Τι έγινε; Ξανακύλησες, ε;
Tα άστρα μίλησαν: Δίδυμοι και Τοξότες είστε στα καλύτερα σας!



Τα άστρα είναι ευνοϊκά σήμερα. Σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ανέμελες στιγμές μακρυά από εντάσεις. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες και άδραξε κάθε ευκαιρία που σου
KΡΙΟΣ: Μια υπέροχη ημέρα μόλις ξεκίνησε! Σήμερα είναι θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά! Έχεις απίστευτη ενέργεια και οι συγκυρίες είναι οι κατάλληλες για να πετύχεις ότι επιθυμείς!Γι΄αυτό μην χάνεις χρόνο κάνε ότι πρέπει!
Tip: Θα έχεις ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι σε καλή ερωτική φάση. Ότι πρόβλημα είχες το ξεπέρασες αμέσως. Μπορεί να στενοχωρήθηκες αρκετά αλλά ότι εμπόδιο σου παρουσιάστηκε ήταν τελικά για καλό!Πρόσεξε όμως να μην αρχίσεις πάλι τα ίδια. Διότι έχεις μια τάση όταν όλα σου πάνε καλά να παραμελείς τους φίλους σου. Μην το κάνεις γιατί είναι οι πρώτοι που τρέχουν για εσένα!
Tip: Να είσαι σωστή επειδή το νιώθεις. Μην το κάνεις για τυπικούς λόγους!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Κάνε χώρο στη ζωή σου για τους φίλους σου. Θέλεις και εσύ που και που να ξεφεύγεις! Δεν γίνεται να είσαι προσκολημμένη μόνο στη δουλειά. Πρέπει να κάνεις και κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Διασκέδασε λοιπόν! Κανόνισε να κάνεις ότι σου αρέσει!
Tip: Ο κόσμος είναι το stage σου, γι΄αυτό κάνε ότι θέλεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι αναμφίβολα ένα party animal! Είσαι έξαλλη! Θέλεις να τα κάνεις όλα και να είσαι παντού! Δεν είσαι ικανοποιημένη γενικότερα από τη ζωή σου και θέλεις να ξεχαστείς κάνοντας διαφορετικά πράγματα. Αυτή είναι και η άμυνα σου. 
Tip: Κράτα αυτή τη στάση μέχρι να τελειώσει αυτή η αναμπουμπούλα! 

ΛΕΩΝ: Είσαι το κομμάτι του παζλ που λείπει! Άρα να είσαι προετοιμασμένη σήμερα για τα πάντα. Οι γύρω σου θα αναζητήσουν απαντήσεις από εσένα. Πιθανότατα να μην τα έχεις κάνει όλα σωστά και εσύ! Αλλά μια μέρα είναι θα περάσει όση ένταση και αν κρύβει!
Tip: Πάνω από όλα ψυχραιμία και μην φοβάσαι τίποτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπεις σε μπελάδες αν ασχοληθείς βαθύτερα με ότι σε απασχολεί. Κράτα μια ουδέτερη στάση και άφησε το χρόνο να δείξει τι θα γίνει! Τα πράγματα θα εξελιχτούν από μόνα τους. Κάνε υπομονή! 
Tip: Δώσε σημασία σε ότι σε αφορά άμεσα. Άφησε τις λεπτομέρειες!

ΖΥΓΟΣ: Απελευθέρωσε τις αληθινές σου ανάγκες. Είναι μια καλή περίοδος για να εκφραστείς και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου! Άρχισε όμως από τα βασικά. Θέσε κάποια όρια στον εαυτό σου. Σκέψου μέχρι που μπορείς να φτάσεις και έπειτα ανάλαβε δράση!
Tip: Mην αφήσεις να σε πτοήσει τίποτα από τα ερωτικά σου ζητήματα γιατί είναι ασήμαντα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταμάτα τα σχέδια και ξεκίνα να κάνεις και τίποτα! Δέχεσαι πιέσεις από τη δουλειά σου και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο απαιτητικά. Αλλά μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα. Μια μπόρα είναι θα περάσει!
Tip: Πρόσεξε τις κινήσεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ότι και αν ρωτήσεις σήμερα η απάντηση θα είναι "ΝΑΙ". Γι΄αυτό κάνε ότι σου έρθει σήμερα. Ζήσε τη περιπέτεια στο full! Δεν χρειάζεται να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Μείνε εκεί που είσαι, σε αυτή τη φανταστική διάσταση! Πάρε το χρόνο σου μακρυά από τις υποχρεώσεις που έχεις! 
Tip: Θα λάβεις κάποιες πληροφορίες που θα σε ωφελήσουν σε ένα ερωτικό θέμα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις σκοπό σήμερα να αναλάβεις δράση και να κάνεις ότι χρειαστεί προκειμένου να πετύχεις το σκοπό σου!Θέλεις να εξερευνήσεις το μυαλό σου περαιτέρω και να ξεκολλήσεις από τα καθιερωμένα! Και καλά κάνεις! Να ξέρεις ότι σε παίρνει να το ρίξεις και λίγο έξω! 
Tip: Μια απίθανη ημέρα τα έχει όλα ~> διασκέδαση, δημιουργικές δραστηριότητες, ερωτικό suspence!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να έχεις μια ημέρα που θα σου προσφέρει ευχαρίστηση. Σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να πας ένα βήμα παρακάτω τα σχέδια σου. Αρκεί να έχεις το μυαλό σου σε αυτά που πρέπει να κάνεις. 
Tip: Μην χάνεσαι από εδώ και από εκεί! Ξέρεις εσύ!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις αφήσει τα συναισθήματά σου ανεξέλεγκτα και οι αρνητικές σκέψεις σε έχουν κυριεύσει. Τι έγινε; Ξανακύλησες, ε; Δεν είναι αστείο ψαράκι μου! Πρέπει να αποβάλλεις τα αρνητικά vibes και να ξαναβρείς τον εαυτό σου!
Tip: Όλα θα πάνε όπως θέλεις, αυτό να έχεις στο μυαλό σου!

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω πως θα τον κατακτήσεις!